Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Venera

Venera u Devici *tranzit

Svaki odnos koji je tek u povoju je perfektan sve dok se ne dogodi ono što je neizbežno - čarolija nestaje a realan odnos je na delu. Nažalost, mnogi odnosi ne uspevaju da prenesu delić čarolije u realan život, već uočavamo da smo ulagali u iluziju o savršenstvu (koje ne postoji), i kada se suočimo sa realnim dogadjajima oni počinju da se odražavaju na vezu. Da, reč je o svim onim nezaobilaznim životnim segmentima kao što su posao, odgovornosi i obaveze koji vezu mogu uništiti u potpunosti. 

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE i KRISTALOTERAPIJA 
SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

 


Planeta ljubavi Venera danas okončava svoj tranzit vatrenim znakom Lava i ulazi u zemljani, praktični znak Device. Venera je ovde u znaku svog pada i njeno izražavanje emocija je krajnje ograničeno. Zbog ove neudobne postavke Venera se suočava sa svim mogućim problemima i počinje da ih nabraja kao inspektor poreske prekršaje. Iako se može činiti teško, posebno jer i dispozicija Venere (Merkur u znaku Raka) usmerava energiju na porodične odnose, potrebno je da sagledamo sve oni koji su uključeni u problem i pokušaj razumevanja.
Tokom Venerinog tranzita znakom Device posvetite vreme analizi odnosa, jer svaka veza prolazi kroz fazu transformacije, suočavajući se sa frustracijama i teškoćama. Ovaj segment ciklusa je neophodan kako bismo shvatili nesavršenost drugih, i kako bi drugi bili spremni da prihvate naše lične nesavršenosti.

 

SHARE Don't Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 


Prolazak Venere kroz znak Device može vam doneti nešto dinamičniju situaciju na radnom mestu, ili možda i emotivnu vezu sa osobom sa kojom ste se povezali kroz poslovno okruženje. U svakom slučaju ovo je prvobitno dinamičan interval za zapošljavanje, posebno ukoliko je Venera vladar Asc-a ili je vaše natalno Sunce u znacima Bika ili Vage. Ipak, znak Device nije najprijatnije mesto za Veneru jer sada je naglasak na obavezama i odgovornostima, a tu ne preostaje previše prostora za zabavu i opuštanje. Kada prihvatite ovu činjenicu možete početi da koristite vreme da unesete malo kreativnosti u radno okruženje kako biste se prijatnije osećali. Sa lakoćom ćete otvoreno razgovarati, a ovo je i signal za poboljšane odnose sa kolegama. Jednako ste popularni i među šefovima jer stvarate dinamičnu radnu atmosferu u kojoj se radi sa uživanjem. Ukoliko ste imali problema na radnom mestu sada možete računati na vaš šarm prilikom savladavanja ovih situacija.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy