Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Venera

Venera kvadrat Mars *tranzit

Zgrabite vaš natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u odeljku od 0° do 6° u zodijačkim znacima Blizanaca, Device, Strelca ili Riba, a posebno ukoliko su Bik, Vaga ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Venera kreira kvadrat sa Marsom donoseći sklonost neskromnosti i preteranim uzbudjenjima.
Teško vam je da zadovoljite svoje potrebe, zapravo bi da naučite da više pažnje poklanjate sebi, umesto da brinete o tome šta drugi od vas očekuju. Danas prevazilazite nepovoljnu sliku koju već izvesno vreme imate o sebi. Neobična napetost vas okružuje danas. Pokušajte da pronadjete ravnotežu, pronadjite se izmedju ljubavi i mržnje. Ne zaboravite na potrebe drugih, ne budite sebični i komunicirajte jer bi razgovor bi mogao da razjasni bilo kakve zabune.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 


Otvoreno izražavate svoja osećanja, ali se nalazite uvredjeni ukoliko vam se ne uzvrati na identičan način. Kritikujete partnera jer očekujete previše. Netaktičnost. Iako ovo može da bude tranzit naglašene seksualnosti tenzije u odnosima postoje i sprečavaju da se olako prepustite. Danas biste mogli konačno da raspravite probleme i nesporazume jer je ovo prilično stimulativan tranzit.
Netaktičnost vas danas dovodi u nezavidan položaj. Neosnovano kritikujete, očekujete previše. Netaktičnost, i preterana upuštanja. Interesovanje za erotske igre može biti inspirativno za vašu vezu. Čuvajte grlo, i kontrolišite nivo stresa.

 

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy