Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Venera

Venera u Lavu *tranzit

venera u lavuDok Venera tranzitira znakom Lava malo je suptilnosti i intime a mnogo ljubavnih obećanja. U ovim danima očekuje vas romantičan život sa mnogo živih letnjih boja, bez obzira na lični horoskop. Vatreni Lav je znak rizika i dok Venera tranizira mnogi će dati sebi mašti na volju a naizgled bezazleni flert se može pretvoriti u ljubavnu aferu veka. Ipak to je samo delić zabave koju donosi Venera u Lavu. Ova strastvena Venera asocira da mi nismo stvoreni da igramo na sigurno, da pažljivo pratimo i kontrolišemo sopstvena osećanja, stoga sada ljubav slobodno teče venama bez ograničenja i straha. Ekscesi su mogući, čak prenaglašeni jer Venera u Lavu je prava "kraljica drame". 

 

 

 

 

  

 


Venera u Lavu traži uzvišenu ljubav, a ne samo poštovanje. Preveliki ponos može voditi u razočarenje - stoga budite velikodušni u pohvalama, i dopustite drugima da pokažu svoju zahvalnost prema vama, jer uspešan ljubavni odnos se zasniva na uzajamnom uvažavanju i nešto malo onog što je vredno pamćenja.

 

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 


Sada Venera sija u svom punom sjaju pod uticajem Lavovskog Sunca. Nakon što napusti svoj topli kutak (znak Raka), hrli u susret romansama... Blještavost i toplina je zovu. Tranzit Venere znakom Lava donosi interval u kom je aktivniji društveni život, Dosta je bilo čekanja kod kuće, dosta je bilo opreza i zatvorenosti - vreme je da otvorite svoje srce i prepustite se. Uživajte u zabavi i izlascima, pozorišna sezona počinje pravo je vreme da se pokrenete. 
Velikodušni u ljubavi, ne možete više da tolerišete krutost kod partnera. Tragate za Princezom ili Herojem, nekim koga ćete idealizovati i obožavati, nekoga kome ćete se diviti iz dna duše  i na koga možete biti ponosni. Izuzetno ste odani i posvećeni, ali žudite za ljubavlju i pažnjom koju retko ko može da vam pruži, i prezirete da budete ignorisani jer volite da se osećate posebnim. Uživate u drami i intrenzivnim bojama, romantičnim gestovima, ekstravagantnim izrazima i velikodušnosti koja bi vas impresionirala.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy