Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Venera

Tranzitna retrogradna Venera

Venera svoj krug kroz zodijak napravi za oko godinu dana, što znači da u svakom zodijačkom znaku provede približno jedan mesec dnevno u proseku tranzitira 1° 27', a njeno delovanje je prisutno 3-5 dana pri egzaktnom aspektu (orbis delovanja).
Venera vlada svim lepim i prijatnim stvarima, dogadjajima, temama u našem životu, zadovoljstvima i ukusima, diktira društvene kontakte i odnose, bez nje nema ljubavi. Njen položaj u natalnoj karti definiše stepen naše popularnosti i dopadljivosti, opisuje mogućnost zarade, vlada osećajem za materijalne vrednosti i dragocenosti, ali i osećajem za ljubav.

 

PORUČITE ODMAH
SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

 


Kao i sve ostale planete (izuzev svetala Sunca i Meseca) Venera ima svoj Retrogradni hod (Rx) koji se ponavlja u intervalu od 18 meseci, i traje oko 6 nedelja. Iako je Venera poznata kao "mala sreća" za tih 6 nedelja vam se mogu desiti izvesne neprijatnosti, koje sa lakoćom možete izbeći. U pomenutom vremenskom periodu odložite kupovinu vrednih i skupih stvari, ne ulažete novac u velike projekte.
Moguće problematične situacije su moguće u periodu od 05.03. do 16.04. ove godine koliko će trajati retrogradni hod Venere kroz znak Ovna. U narednom periodu srešćete puno dragih lica koje duži vremenski period niste videli. Među njima će biti neke stare neostvarene ljubavi, sa kojima Vam Venera sada daje novu šansu, a vi samo treba da je iskoristite! Naravno ako to još uvek želite!

 


SHARE Don't Copy!!!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy