Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Sunce

Sunce u III kući natalnog horoskopa

Komunikativnost. Imate dobar dar zapažanja i naučni um, optimista ste i fleksibilni, sposobni da u pravom trenutku donosite prave odluke. Dobar ste govornik i pisac, uživate da se angažujete u svemu što se događa u vašoj neposrednoj okolini i volite da putujete. Braća i sestre su vam veoma važni, a vaše rano detinjstvo je verovatno bilo srećno. Kao osoba, ili ste nepristrasni i uzdate se u sebe samog, ili ste arogantni i skloni dominaciji.

Treća kuća je kuća literature i inteligencije, rodbine i braće, pisanja i komunikacija, saobraćaja i drugog, pa položaj Sunca u njemu govori da će odnos sa navedenim elementima biti harmoničan i uspešan, pozitivan, bez gubitaka bilo koje vrste. Ovo je pre svega dobar intelektualni aspekt – kao ličnost posedujete smisao za logiku i analize, okretne inteligencije, volite knjige i školu, a postoji mogućnost uspeha kao pisca ili novinara. Odnos sa braćom i sestrama će biti harmoničan, od njih je uvek moguće dobiti moralnu ili materijalnu podršku, pravi savet, a oni mogu ukazati, i pravim svetlom obasjati, određen problem i pomoći u rešavanju.

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ~ PORUČITE ODMAH
SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

 

Nemojte se bojati šta bi drugi mogli reći, radite što najbolje možete, po svojim idejama i uglovima posmatranja. Otvaranje sebe drugima će pojačati vaše samopouzdanje. Najbolji ste kad proširujete svoje znanje ili delite stečeno znanje i inspiraciju sa ostalima. Sunce u trećoj kući budi želju da se bude u centru pažnje. Ovo može pogoršati konflikte sa rođacima ili komšijama, koje bi stvarno trebali rešiti. Važno je da izbegavate da smatrate druge odgovornim za vaše postupke. Takođe, izbegavajte naglašavanje apstraktnih znanja.

Neharmonični aspekti Sunca u trećoj kući mogu izazvati probleme u prvim godinama vašeg školovanja. Da bi sprečili ove uticaje na vaše obrazovanje ovo trebate imati u vidu i za svaki problem u ovoj oblasti pokušati naći rešenje.

Premda ostavljate inteligentan i elokventan utisak na ljude, to vas ne zadovoljava u potpunosti. Radite sve kako bi još popravili svoje opšte obrazovanje da bi u interakciji sa drugima bili što brilijantniji. 

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy