Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Sunce

Sunce u II kući natalnog horoskopa

Neprestano ste u potrazi za vrednostima. Ovakav položaj ukazuje na vašu sposobnost da privučete novac, ali on ne ostaje uvek kod vas. Volite sjaj – ono što posedujete može biti statusni simbol. Obično vam se obraćaju uticajni prijatelji. Potičete iz dobrostojeće kuće, ili pak imate jednog uspešnog roditelja. Ovde su karakteristični ekstravagantnost u trošenju i finansijski uspesi, ali je isto tako veoma važno da naučite da delite sa drugima.

Vodite računa da druga kuća je kuća novca i dnevnih dobitaka, zarade od rada a ne od špekulacije, prevara, nasledstva ili igara na sreću. Međutim, Sunce u ovoj kući donosi dobre izglede za zaradu. U mladosti je to bila pomoć od roditelja, kasnije šefovi ili direktori, bogati i ugledni ljudi žele vam pomoći. Ako je Sunce dobro aspektirano, bogatstvo je realno moguće, dok u lošim aspektima mora biti oscilacija, no plata mora biti velika. Dobici najčešće dolaze kroz velike novčane investicije i umeće da se čovek služi privilegijama koje banka i država daju tj. kreditima, zajmovima i dr. Ovo je dobar aspekt i za trgovinu zlatom, otvaranje zlatara, no mogući su najrazličitiji izvori prihoda i poslova.

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ~ PORUČITE ODMAH
SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

 

U humanoj astrologiji se druga kuća zove "test posedovanja", u kojoj učite da se aktivno i dinamično bavite materijalnim posedima prepoznavajući njihovu korisnost, ali ne postajući previše privrženi ili opčinjeni rastućom akumulacijom dobara. Treba da iživite sve vaše talente i popravite samosvest usvajanjem pravih vrednosti. Morate spoznati šta sigurnost stvarno znači, ukoliko ozbiljno nameravate da ispunite svoju želju za nezavisnošću. Vaše zadovoljstvo u životu dolazi od sakupljanja dobara i od vašeg talenta da se dobro snalazite u fizičkom svetu. Ovo je područje gde vi napredujete držeći glavu uspravno. Možda želite da vaš izlazak na scenu obeležite impresioniranjem drugih vašim statusnim simbolima. Vaša materijalna dobra umete da delite sa drugima, ali morate naučiti da iz toga ne izvlačite koristi.

Razvoj sunčeve energije u drugoj kući je povoljno za vas, jer vam daje dovoljno energije da izdržite u testu otuđenosti. Nadalje, moguće je da ćete sami razviti dovoljno garancije da vas izdigne iznad svih izazova života. Ovakva stabilna baza zavisi o vašoj smelosti kao i o materijalnoj situaciji.

Imate predispoziciju da vam novac pristiže kroz industriju, ili kroz oca ili nadređene, šefove i uspešne ljude. Dobici kroz poslove države, ili kroz odgovorne položaje u sistemu. Sreća kroz šefove i ljude visokog ranga. Kao osoba ste često vrlo darežljivi sa novcem, skloni društvenim provodima i zadovoljstvima, luksuzu ili sportu. 

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy