Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Sunce

Sunce konjunkcija Južni mesečev čvor na 03° Riba

Ako ste danas tužnjikavi, praznjikavi, čudnjikavi, u nekom ničim izazvanom neraspoloženju odmorite, dajte sebi oduška - zaboravite na preispitivanja. Sutra je NOVI DAN.

Popodnevni odmor ili relaksacija uz film, kupka ili masaža, poseta spa centru, čas yoge ili meditacije mogu vas odvojiti od briga i uspokojiti um.
Rodjenima u zodijačkom znaku ili sa podznakom u Ribama i Lavu ovo je definitivno teži dan u odnosu na ostale pripadnike zodijačkih znakova. Vodolije teška srca uočavaju novčani odliv, a Strelčevi se uzalud bore sa iscrpljujućim porodičnim situacijama. Strelčevima poruka - Potrajaće, upleli ste se u poslove kojima niste trebali prljati dušu. 
Jarčevi treba da nauče da se tudjeg hleba neće najesti, i da će ih svaka mrva petostruko koštati.
Ovan već uveliko hrli napred, ne obazirući se na gubitke za sobom (ipak bilo bi dobro da je izvukao lekcije), a Bikovi gube samo na društvenom planu (selekcija medju "prijateljima" je povremeno dobrodošla). 
Pred Rakovima i Škorpionima je period stagnacije, ali to je tema koja je njihovom umu već postala bliska.
Blizancima je najbolje što mogu planirati prihvatanje kritika i, makar prividno usaglašavanje sa sugestijama šefova. Sve će proći - ne ruinirajte odnose već gradite atmosferu poverenja i podrške.

 

 

SHARE Don't Copy!!!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 
SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

 

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy