Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Sunce

Sunce opozicija Pluton *tranzit

Sunce i Pluton na 18° stepenima opozitnih znakova Rak – Jarac kreiraju opoziciju. 
Zgrabite vaš natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u odeljku od 12° do 19° Device, Jarca ili Bika, a posebno ukoliko su Blizanci, Lav, Škorpion, Jarac vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Svojeglavi ste, hvalisavi, arogantni i buntovni, i teško usmeravate svoju energiju u konstruktivnom pravcu. Razvijete dozu umerenosti umesto destruktivne eliminacije koja je aktivan impuls pod ovom opozicijom. 

 


PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ~ ZAKAŽITE ODMAH  * SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

 

Prinudno podređivanje, obmanutost fanatizmom, arogancija, samoprecenjivanje. Ovaj tranzit će vam doneti dan pun izazova. Pošto  će ovaj tranzit brzo proći, on neće uneti velike promene u vaš život. Kratak ali žestok sukob  može da izbije u kome bi neko mogao da pokuša da vas kontroliše prouzrokujući da se  branite svim sredstvima. Čak i da je ovo samo jedna kratka faza koja će brzo proći, danas  nema vremena za prividno pogoršanje tog stanja. Za vas bi bilo korisno da odmorite vaše  telo i dušu tako što ćete ići u saunu, na primer. To bi moglo da uzburka vaše energije a  prijatna iscrpljenost koja se dolazi posle toga dovešće vas u stanje regenerativnog sna i  omogućiti vam da se probudite osveženi.

 

SHARE Don't Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy