Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Sunce

Sunce konjukcija Merkur *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta na 29° BLIZANACA, povoljan tranzit za pripadnike zodijačkih znakova Rak, Škorpion ili Ribe, a posebno ukoliko su Blizanci, Lav ili Devica vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Pripadnici III dekade PROMENLJIVIH ZNAKOVA (Blizanci, Devica, Strelac i Ribe) su pod naglašenim NEGATIVNIM uticajem tokog trajanja ovog tranzitnog aspekta.

Jutarnji interval će razgaliti Sunčeva konjukcija sa Merkurom. Napravili ste svoj plan aktivnosti i sada osećate potrebu da partneru ili drugom članu porodice iznesete svoje zaključke, misli i buduće postupke, a ovo je izuzetno dobar interval da kažete sve što vam je na umu. Pamtite da je umetnost efikasne komunikacije u obostranoj pažnji - ostvarićete svoj cilj samo ukoliko uspete da prilagodite izrečeno sagovorniku, stoga je od ključnog značaja da pre svega budete analitični u prepoznavanju njegovih strahova i mogućih grešaka u razumevanju.

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ~ ZAKAŽITE ODMAH  * SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

 


Veoma povoljan interval za poslovne pregovore, organizaciju dokumentacije i korespondencije, nove kontakte i poznanstva. U ovom periodu nešto ćete otkriti i zbog toga ćete izmeniti način komunikacije sa osobom sa kojom ste gradili izvesni nivo bliskosti. Jasno uočavate svoj položaj i sposobni ste da ga približite i pojasnite drugima. Možete biti efikasni u radu.

Ovaj tranzit označava period aktivnosti u životu, a postignuti uspeh zavisi od položaja Merkura u vašem natalnom horoskopu, od vaše sposobnosti da iskoristite prilike i koliko ste u pripravnosti. Ako je Merkur  prilikom rođenja u nepovoljnim aspektima ovaj tranzit može izazvati nezgode ili gubitke. Bićete nestalni u svojim stremljenjima i prohtevima, i pomalo nepostojani u realizaciji poslova.

 

 SHARE Don't Copy!!!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy