Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Sunce

Sunce sekstil Mars *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Bika, Device ili Jarca, a posebno ukoliko su Ovan, Lav ili Škorpion Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

SUNCE i MARS na 20° stepenima znakova ŠKORPIONA i JARCA kreiraju SEKSTIL, blag benefični tranzitni aspekt za sve kojima je Ascendentalni ili Sunčev znak Ovan, Lav, Škorpion ili Ribe.

Aspekt prikupljanja pozitivne energije i odlučnosti, koji podržava hrabre inicijative i lakoću prilikom upravljanja stresnim situacijama. Odličan dan za kreiranje velikih planova stoga hrabro istražujte sve mogućnosti koji će omogućiti ostvarenje vaših želja. Prihvatite sugestije i pomoć ljudi koji će danas velikodušno pružati pomoć kako biste realizovali planirano u okviru zadatih rokova. Odličan dan za naporan rad, koliko god da se čine malim današnji rezultati će biti od izuzetnog značaja za vašu dugoročnu poslovnu strategiju. Ukoliko postoje konflikti budite otvoreni i pažljivije oslušnite potrebe sagovornika kako biste maksimalno iskoristili ovaj povoljan tranzit za poboljšanje kvaliteta odnosa.

Svi aspekti MARSA ntenziviraju fizičku aktivnost, stoga je danas sjajan dan za aktivan boravak u prirodi, posetu fitnes centru ili poslovne zadatke koji podrazumevaju fizički napor i dosta kretanja. Energija, odlučnost, kreativna snaga, instinktivnost, hrabrost, ambicija, borba za vlast,  šanse za uspeh.

 

SHARE Don't Copy!!!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 


Danas osećate priliv energije i srećne okolnosti te ih preusmerite u nove projekte, pregršt dobrih ideja a i nalet optimizma. Nema sumnje da će dan biti sjajan. Užitak u radu i podrška nadredjenih. U večernjim satima bićete u potpunosti ispunjeni osećajem zadovoljstva zbog uspešno okončanih aktivnosti. Aspekt stimuliše sve vitalne aktivnosti, stvara povoljne prilike za  sklapanje prijateljstva i podržava preduzimanje novih poduhvata, avantura, budi odvažnost i inicijativu. Bićete neuobičajeno energični, ambiciozni u svojim nastojanjima da nešto postignete, aktivni i vredni u svim poslovima kojih se  prihvatite. Očekuje vas mnogo aktivnosti, putovanja i promene, povoljni kontakti sa strancima i potraga za novim idejama za ekspanziju i razvoj.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy