Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Sunce

Merkur konjunkcija Sunce *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko u vašem natalnom horoskopu ima ličnih tačaka ili planeta u sektorima od 00° do 05° Blizanaca, Device, Strelca ili Riba, a posebno ukoliko su Blizanci, Devica, Strlac ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Popodnevne časove će razgaliti Sunčeva konjukcija sa Merkurom. Napravili ste svoj plan aktivnosti i sada osećate potrebu da partneru ili drugom članu porodice iznesete svoje zaključke, misli i buduće postupke. 

Ovo je izuzetno dobar interval da kažete sve što vam je na umu. Pamtite da je umetnost efikasne komunikacije u obostranoj pažnji - ostvarićete svoj cilj samo ukoliko uspete da prilagodite izrečeno sagovorniku, stoga je od ključnog značaja da pre svega budete analitični u prepoznavanju strahova i mogućih propusta u planiranju.

 

SHARE Don't Copy!!!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 Zbog Merkura koji tranzitira zodijačkim znakom Strelca gde je u izgonu, skloni ste ekspanziji u komunikaciji, i uočavate prostor za nejasno uočavanje ciljeva, organizacija ne polazi za rukom danas. Ipak, ovo je vrlo povoljan interval za istraživanje novih poslovnih mogućnosti. U ovom periodu nešto ćete otkriti i zbog toga ćete izmeniti način komunikacije sa osobom sa kojom ste gradili nivo bliskosti. Jasno uočavate svoj položaj i sposobni ste da ga približite i pojasnite drugima. Možete biti efikasni u radu ukoliko se prisetite ranijih grešaka.

 


Ovaj tranzit označava period aktivnosti u životu, a postignuti uspeh zavisi od položaja Merkura u vašem natalnom horoskopu, od vaše sposobnosti da iskoristite pružene prilike i pripravnosti. Ako je Merkur prilikom rođenja u nepovoljnim aspektima ovaj tranzit može izazvati nezgode ili gubitke. Bićete nestalni u svojim stremljenjima i prohtevima, i pomalo nepostojani u poslovima.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy