Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Sunce

Sunce opozicija Saturn *tranzit

Sunce opozicija Saturn tranzitZgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektorima od 18° do 28° stepena PROMENLJIVIH znakova Blizanca, Device, Strelca ili Riba, a posebno ukoliko su Lav ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Rastrzani ste željom za samoizražavanjem i obavezama prema drugima, a ključ je u pronalaženju balansa. Izbegavajte sebičluk, brojne probleme ćete u potpunosti eliminisati ukoliko situaciju sagledate iz suprotnog ugla. Osećaj usamljenosti će se na kratko pojaviti, ali je u pitanju samo osećaj a ne pravo stanje stvari. Završite sve planirane obaveze, a potom se možete okrenuti aktivnostima koje donose užitak.

 


PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ~ ZAKAŽITE ODMAH  * SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

 

 

Tranzit je nepovoljan za zdravlje ili javni položaj i u zavisnosti od toga da li su  Sunce i Saturn bliži vašem horizontu ili meridijanu. Ukoliko se osa opozicije nalazi bliže horizontu negativno će se odraziti na fiziologiju i zdravlje, a moguća su i razočarenja, smrtni slučajevi i smrtne opasnosti. Javlja se i jaka podložnost utučenosti ili potištenosti. Neophodna je mobilizacija kompletnih resursa kako biste ovladali svim zadacima i osećali se dobro. Ako se trazit odvija u neposrednoj blizini meridijana ugled i uspeh mogu prolaziti izazovnu fazu. Onima koji su čitav svoj život podredili sticanju  reputacije, pridobijanju položaja ili časti, ovaj tranzit će skoro sasvim izvesno doneti  iznenadan i poguban pad a ostalima koji imaju stalan posao i ne haju previše za njega  ne predstavlja takvu opasnost - takvima će ovaj uticaj pre pomoći da postignu uspeh u bilo  kom poduhvatu. Stoga je i prisutno iskušenje onih finijih kvaliteta duše, pri  čemu na videlo izlaze i unutrašnji kvaliteti čoveka.

 

Nivo energije i motivacije je veoma nizak, poslovne situacije su izmakle kontroli te se pribojavate da može doći do sukoba za koje vi sada niste spremni. Trenutno ste spremni da kritikujete,  što vas ne čini posebno popularnim kod vaših kolega ili nadredjenih. Postoji  opasnost da suviše ozbiljno zauzmete vaš stav i zatim zanemarite da uzmete u obzir prava  ljudi oko vas. Ovo je ozbiljan problem koji je potrebno da prevazidjete tako što ćete stisnuti zube i  biti samodisciplinovani, u suprotnom rizikujete da budete odbačeni od strane okruženja.

 

SHARE Don't Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy