Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Sunce

Sunce opozicija Mars *tranzit

Sve opozicije se direktno ili indirektno projektuju na naše odnose, to je zapravo osnovna priroda opozicije i odnosa dve planete koje se nalaze na najudaljenijim tačkama u zodijačkom krugu u datom trenutku. Jedna od planeta koja je deo aktuelne današnje opozicije je Sunce, a svaki put kada se Sunce i Mars aktiviraju možemo očekivati nešto čini se sasvim neobično.

Za sve one koji su Marsove prirode (Sunčev znak ili podznak Ovan ili Škorpion) ovaj aspekt nosi oživljenu potrebu za sukobom sa pretpostavljenima ili predstavnicima zakona, a za pripadnike znaka Lav (Sunčev ili Ascendentalni znak) može biti dan u kom osećaju dramatičan nedostatak energije i mogu postati meta agresivnog ispada sagovornika ili partnera. U suštini kada se aktivira ova energija težimo da pronadjemo balans i izbegavamo konflikte. 

 

 

 


Svaka opozicija Sunca opisuje svesni deo ličnosti, namere i aspiracije za budućnost, opisuje kako natus izražava sebe na individualnom nivou, dok su kvaliteti Marsa opozitni Venerinim - on vlada kapacitetom za asertivnost, takmičarski duh ali i upravlja agresivniim akcijama kojima težite odredjenom cilju, vašim sposobnostima da uočite i zgrabite ono što vam je potrebno. U socijalnom smislu ovi kvaliteti su okarakterisani stereotipno kao "muški". 

 

SHARE Don't Copy!!!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

  


Opozicija Marsa i Sunca donosi talas besa zbog neslaganja drugih sa vašim načinom rada ili obavljate poslovne na način koji je neprihvaćem, ali uprkos reakciji okruženja nemate nameru da odustanete. Frustracije i iritacije su osnovna karakteristika ovog tranzita. Opozicija predstavlja izazov koji treba savladati kako biste ostvarili planirane ciljeve. Snažan je impuls za akcijom, ne prihvatate odlaganja već potencirate realizaciju uprkos okolnostima koje osporavaju vaš plan. Zbog disbalansa koji donosi ovaj tranzit teško je pronaći odgovarajući način pa su bes i frustracije nezaobilazni danas. Iako je ovo težak dan vi se ne mirite sa neuspehom i to vas neće sprečiti da ostvarite konačni uspeh uz spontano napredovanje sa dobro planiranim ulaganjima. Poželjno je da birate svoje bitke pažljivo, a kratko taktičko povlačenje u ovom trenutku je pametnije od iscrpljujućeg napredovanja protiv vodene struje. Napetost u odnosima je očigledna, posebno u emotivnim odnosima, stoga je kompromis neophodan kako bi se sačuvao mir. Ego konflikti su izvesni tokom današnjeg dana, ostanite pribrani i ne dozvolite da budete uvučeni u raspravu sa policijom ili šefovima. Nemojte shvatati dogadjaje isuviše lično jer će vas dogadjaji koji se odvijaju u vašem neposrednom okruženju iritirati. Mogu se pojaviti izazovi u odnosima sa nadredjenima i zakonom. Nestrpljivost i impulsivnost mogu zavladati, a vi niste raspoloženi za kompromise. 

Naglost, svadljivost, sklonost nevoljama, ekstravagantni zahtevi, prenapregnutost. Današnji dan donosi negativne izlive i mogući su konflikti sa ljudima u neposrednom okruženju. Nervozni ste i razdražljivi, a izvesno je da ste previše koncentrisani na aktuelne izazovne situacije. Obuzdajte strasti - loš je trenutak za odmeravanje snaga, kritikovanje i suprotstavljanje. Sva neslaganja ostavite po strani i provedite dan na otvorenom. Pronadjite način da izbacite bes intenzivnijim fizičkim aktivnostima, prijaće vam.
Zaštitite sebe u slučajevima rada sa vatrom ili oštrim predmetima - posebno oružjem. Zbog stresa i psihičke iscrpljenosti ste podložniji nezgodama.

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy