Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Sunce

Sunce konjunkcija Uran *tranzit

Buntovni ste i osećate se dosta čudno danas, ovaj tranzit donosi neobične reakcije i pomalo nelogične postupke. Nije vreme za donošenje dugoročnih odluka, možete ih osmisliti ali ostavite ih po strani kako biste ih ponovo analizirali kroz par dana. Javlja se želja za neobičnim postupcima, ipak držite dogadjaje u izvesnoj meri pod kontrolom. Zauzdajte impulsivne reakcije, tragajte za manjim iznenadjenjima. Očekujte iznenadne prepreke za realizaciju planiranih planova, manje nazadovanje, iznenadan nesklad u  emotivnim odnosima.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

 

Ovaj tranzit podstiče duh da raskine svoje okove neznanja, robovanja predrasudama i  besmislicama. Usled toga nastupa razdoblje unutrašnjih borbi i previranja. Komešanja  pokreću fine eterične talase koji osobi pružaju prilike za iznenadna i neobična dostignuća.  Ponekad će na pomolu biti romantično ili pustolovno razdoblje. Privlače vas preokreti ili dobijate neobičan poticaj za stvaralački rad ili bavljenje novim aktivnostima. Nedovoljno uravnoteženim osobama ovo će biti izazov za nagle i  nekonvencionalne poteze. Konzervativne osobe sa ustaljenim shvatanjima i navikama  zadesiće neuspeh u službi ili poslu.

 

 

 

 

Za žene ovaj aspekt može doneti razgovor o razvod ili razdvojenost od  partnera, a nesmotreni su na gubitku ili osramoćeni. Pojedinci koji uspešno  prebrode ovaj period stiču saznanje kako se u životu treba orijentisati da se ispoljava svest o božanskom, da bi potom kroz sve životne faze prolazili staloženo i pribrano.  Shvatate da u životu postoje uzbudljivije stvari koje se gube u  svakodnevnoj rutini. Dobro razmislite pre nego što se odlučite da odbijete poziv  prijatelja da danas učinite nešto neobično. Ako se tome posvetite, onda je ovaj tranzit ispunio svoju svrhu time što vas je  podsetio da u životu postoje stvari koje su pozitivne, neočekivane i koje vredi slediti. Ako  ste uvereni da u tom periodu nemožete da se odvojite od vaših standardnih dnevnih  aktivnosti bićete iritirani.

Fleksibilnost je moto ovog tranzita.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy