Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Sunce

Sunce trigon Mars *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko u vašem natalnom horoskopu ima ličnih tačaka ili planeta u sektorima od 20° do 29° Ovna, Raka, Vage, Škorpiona, Jarca ili Riba, a posebno ukoliko su Ovan, Lav ili Škorpion Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Energija, odlučnost, kreativna snaga, instinktivnost, hrabrost, ambicija, borba za vlast,  solidne šanse za uspeh. Tranzit donosi moć, položaj i autoritet kroz ispravno usmerena  nastojanja. Poslovi se odvijaju solidno, i osećate da ste u punoj formi, lične snage su dobro usklađene sa voljom i idejama. Ako se bavite bilo kojim zanimanjem pod dominacijom Marsa, poput hirurgije ili vojnih poslova, napredovaćete na profesionalnom planu. 

 

SHARE Don't Copy!!!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 

Pozitivna energija će se pokazati korisnom pri radu na novim projektima. Imate pregršt dobrih ideja koje treba staviti u konstruktivnu upotrebu. U dobroj ste formi i ne bi trebalo da dan prođe bez fizičke aktivnosti. Na kraju dana ćete biti zadovoljni i  iznenađeni kako ste u jednom danu obavili toliko toga a ne osećate se umorno. Drugima će  zajednički rad sa vama predstavljati zadovoljstvo.

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy