Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Sunce

Sunce kvadrat Saturn *tranzit

sunce kvadrat saturn

Energetski nivoi nisu tako visoki kako mogu biti i bilo bi bolje da ostanete kod svoje kuće danas. Možda bi to bilo najbolje, jer okolnosti mogu izazvati konflikte kojim u ovom momentu niste dorasli. Skloni ste da kritikujete, što vas ne čini posebno popularnim među kolegama a niti kod šefova. Može biti opasno da uzimate svoju situaciju previše ozbiljno i tako previdite da uzmete u razmatranje i prava ljudi koji su oko vas. Ovo je ozbiljan problem koji vi možete zaobići ako držite stisnute zube i vežbate samodisciplinu.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

 

Ovaj tranzit vas upozorava da tokom dana treba uskladiti poimanje dužnosti sa shvatanjima o ličnim vrednostima. Dakle, pravo vreme da se život uskladi sa spoljašnjim uslovima i okolinom. Primetićete da će vaši napori ili zahtevi biti podvrgnuti strogoj proveri i vrednovanju od strane vaših kolega, prijatelja ili suparnika, te da će vam pretpostavljeni strogo odmeriti vrednost. Ovo vreme nije pogodno za bilo kakve promene, osim ako nisu zaista apsolutno neophodne. Treba da budete veoma obazrivi u davanju obećanja, jer ćete kasnije uvideti da ih je mnogo teže ispuniti nego što ste u tom trenutku pretpostavljali. Ovo je i loš trenutak za preuzimanje obaveze bilo koje vrste, pošto se priroda života ogleda pre u kontrakciji nego u ekspanziji, a sa životnim prilikama i vitalnošću je sličan slučaj. Ovaj aspekt se često negativno odražava i na zdravlje, usled nedostatka vitalnosti ili preterane iscrpljenosti. Bolest koju na sebe navučete u ovo doba ispoljavaće tendenciju prelaska u hronično oboljenje. U ovom periodu treba da posvetite posebnu pažnju kontrolisanju i odmeravanju svog unutrašnjeg stava prema okolini, pošto je zastupljena i prisutna sklonost ka preteranoj strogosti, kritičnosti ili neadekvatnom vrednovanju situacije ili svojih kolega.

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy