Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Sunce

Sunce sekstil Uran *tranzit

SUNCE 27° Blizanaca SEKSTIL URAN 27° Ovna
Zgrabite vaš natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentu 22° do 29° Blizanaca, Vage ili Vodolije, a posebno ukoliko su Lav ili Vodolija Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog izuzetno benefičnog tranzita će se odnositi na vas lično.
OPREZ UKOLIKO je u Vašem natalnom horoskopu aktivan segment 22° do 29° KARDINALNIH ZNAKOVA - Ovan, Rak, Jarac.

Sklonost promenama i reformama, novi planovi i ideje, iznenadne posete i vesti,  uživanje u slobodi.
Ovaj tranzit najavljuje izuzetno benefično razdoblje originalne i kreativnih aktivnosti. Povoljno  vreme za razvoj lične moći i spoznaje, u kojem će većina vaših poslova napredovati.  Uspostavljaćete nova prijateljstva, proširivati krug poznanstava i sa uspehom i radošću se  prilagođavati novim okolnostima. Zainteresovaćete se i za napredne ideje, metafizičke i filozofske  teme.

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ~ ZAKAŽITE ODMAH  * SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

 

Danas je Sunce u sekstilu sa Uranom koji simbolizuje promene i iznenađenja. Život nosi uzbudljive stvari koje često neopravdano zanemarujemo u svakodnevnim rutini. Ako vas prijatelj pozove da uradite danas nešto neobično prihvatite sa entuzijazmom jer je današnji dan idealan za druženje i nova iskustva. Setite se da ima stvari u životu koje su pozitivne, neočekivane i vredne  uživanja. 
Fleksibilnost je moto ovog tranzita. 

Odličan dan za kreativnost i samoizražavanje, primenite novi pristup rutinskim aktivnostima. Očekuju vas prijatna iznenadjenja, stoga budite spremni da prihvatite sve što je novo i neobično. Skretanjem sa dobro poznatog puta otvarate se za nove mogućnosti koje usmeravaju na stazu duhovnog razvoja. Osećate se slobodni od svih ograničenja, vinite se visoko izvan dobro poznatih granica.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy