Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Sunce

Sunce konjunkcija Venera *tranzit

PAŽNJA!!! Ukoliko je Vaš Sunčev ili Asc znak Bik, Lav ili Vaga, i u vašem natalnom horoskopu su aktivni stepeni od 12° do 22° Bika, Device ili Jarca izuzetno povoljan period za NOVE POČETKE.
Ljubavni problemi, ljubomora, posesivnost za rodjene u KARDINALNIM znacima Ovan, Rak, Vaga ili Jarac ukoliko ste rodjeni izmedju 07. i 17. Januara, Aprila, Juna ili Oktobra.

Današnji dan pruža priliku da izrazite svoju kreativnost. Imate želju da dan provedete sa ljudima koje volite, a vaša urodjena toplina i prijateljski stav dolaze do izražaja danas. Čuvajte se esktravagantnih postupaka, prepuštanja uživanju i egoizma. Budite umereni u  potrazi za zadovoljstvima. Ljubavna osećanja, privlačnost, popularnost, sklonost ka umetnosti, izraženost emotivnog i  ljubavnog života, manji uspesi i pokloni.
Samo ukoliko je Venera prilikom rođenja slaba ili pod nepovoljnim uticajem, može doći do vanbračnih ljubavnih veza ili uplitanja sa  osobama suprotnog pola niskog morala, zbog čega će patiti lični ugled pojedinca.

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ~ PORUČITE ODMAH
SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

 

 

U ovom periodu će vaša kreativnost i ljubazni način na koji vodite računa o drugima biti  pojačani. Premda volite da budete u centru pažnje, nemojte samo da uzimate već i nešto  dajte. Danas bi se trebali osećati moćno, uz dobijanje puno pažnje, posebno, od osoba  suprotnog pola, budući da vaš šarm ne može proći nezapažen. Uživajte u sadašnjosti, pođite  u pozorište ili ne neki lep koncert.

Ovaj tranzit ima jednu zamku jer moguća uobraženost može odbiti ljude od vas.  Ako ste ovoga svesni i obratite pažnju, imaćete lep dan za uživanje.

 

 SHARE Don't Copy!!!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 

Ovaj tranzit doprinosi društvenom napretku, budi ljubav i podstiče naklonosti, koje se pod  ovim uticajem stvaraju više no pod bilo kojim drugim. Okolnosti su povoljne i za  finansijske transakcije, pošto je u vama probuđena veća spretnost i sposobnost taktiziranja,  a stičete i magnetsku snagu privlačnosti u odnosu na okolinu, te sposobnost uticaja na ljude  i njihove emocije. Ovaj uticaj je pokroviteljski i predstavlja jako zaleđe i podršku svim  naprednim delatnostima, koje za cilj imaju unapređenje vašeg finansijskog ili društvenog  položaja. Ako ste mladi, ovaj tranzit u vama podstiče ljubav, a ako ste u godinama i  okolnostima koji pogoduju braku, može da dode do venčanja, ili romantičnih veza. Za one  u braku, može da dovede do rođenja deteta. Ovaj uticaj podstiče vas da odlazite u prijatno  društvo, sklapate prijateljstva i imate mnogo dobiti od drugih ljudi. Ovaj tranzit štiti  zdravlje i finansije, pobuđuje želju za uživanjem u svim životnim raskošima, u slušanju  muzike, igrama ili prepuštanju zabavi i uživanju u lagodnostima svake vrste. Svi poslovi  vam se dobro odvijaju, a i veseliji ste nego obično.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy