Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Sunce

Sunce konjunkcija Neptun *tranzit

Intenzivan talas saosećanja i prisutna želja da se identifikujete sa drugima, da zaista razumete njihove potrebe i pristupite im sa simpatijama. Istovremeno ćete želeti i da izbegnete sve zahtevne situacije i povučete se u sebe, izolujete. Pozitivan eskapizam možete dostići i meditacijom ili povlačenjem na spokojno mesto, ali beg uz alkohol ili opijate može biti veoma opasan. Iako ćete biti u iskušenju ne dozvolite da uz ovaj nagon zaboravite na svoje obaveze i dužnosti, suočite se sa realnošću i budite obazrivi - opasnost od obmane.

Ovaj tranzit daje unutrašnji podsticaj za ispoljavanje Neptunovih principa. Prisutnija je čežnja za stupanjem u dodir sa višim spiritualnim sferama. Osobi koja je manje aktivna na duhovnom planu i ne poseduje visok stepen osvešćenosti može da bude podsticaj za uspešno bavljenje kreativnim, dramom, poezijom itd. U aplikaciji Sunca ka Neptunu posebno kod Lavova (DANAS) prisutno je nezadovoljstvo svakodnevnim životom i donekle podstiče traganje za vrednostima bogatijim smislom. Kod neobuzdanih po prirodi dovešće do nastanka pometnje, ili blažih vidova odavanja uživanju u narkoticima i stimulansima.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević 063/222-539
ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Ukoliko je Neptunova visoko spiritualna priroda izmenjena tranzit će aktivirati faktore razvoja izuzetno kreativne imaginacije, ali pojaiviće se i potreba za spiritualnim buđenjem, ili pak kroz zakon privlačnosti možete stupiti u kontakt sa psihički i duhovno senzibilnijim ljudima. Danas u drugi plan stavite aktivnosti na fizičkom planu i neka prednost imaju spiritualna dostignuća - fizičke aktivnosti treba podrediti spiritualnim ciljevima.

Podložnost spoljnim uticajima, razočarenja, planovi koji su bez mogućnosti ostvarenja, sklonost alkoholu, opijatima, preteranom uživanju u slatkišima, sklonost samozavaravanju, obmanama, sumnjičavost i neprijateljska osećanja.

Budite spokojni. Ne dozvolite da vaša reakcija na probleme drugih ljudi kod vas seje strah i nagoni na bekstvo u sanjarenje. Ne dozvolite da panika nadvlada racio. Vaša današnja perspektiva teži da isključi sve što donosi neprijatnost i nelagodnost.

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy