Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Sunce

Sunce u Vodoliji *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko u vašem horoskopu ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Bika, Lava, Škorpiona ili Vodolije, a posebno ukoliko su Lav ili Vodolija vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Ovih dana pružiće vam se prilika da se oslobodite emocija i ogorčenosti, i najzad započnete da donosite kvalitetne životne odluke. Životne promene se odvijaju u ciklusima, ali sve dok ste u kandžama emocija lako vam se može činiti da se nikada više nećete osećati dobro. Stoga Sunce u tranzitu znakom Vodolije donosi prilično umirujući interval tokom kog ćete se najzad osloboditi svih negativnih emocija, ogorčenosti i početi sagledavati budućnost sa novom dozom optimizma. Pristup životnim dogadjajima sa previše emocija uvek donosi izvesnu dozu rizika, i mnogo je loših odluka koje datiraju upravo iz intervala tokom kojih niste uspevali da razdvojite emocije od racionalnog pristupa dogadjajima. Upravo iz tog razloga je potrebna prednost koju donosi energija Vodolije jer moramo učiti na osnovu prošlih iskustava, osloboditi se sadašnjosti i prigrliti budućnost.

 

 

Iako još uvek nije čas da u potpunosti okončate ovogodišnju fazu hibernacije, tranzit Sunca iz zemljanog Jarca u vazdušni znak Vodolije signalizira na svima neohodnu pauzu u najhladnijem intervalu godine. Dok se Sunce seli iz zemljanog Jarca u mentalno i društveno aktivni znak Vodolije, javlja se potreba da se ponovo povežete sa svetom. Ukoliko ste predano radili tokom proteklog meseca dok je Sunce tranzitiralo znakom Jarca sada je odlično vreme za druženje i sklapanje novih prijateljstava, otvorenog pristupa novim idejama i pokretanje.
Znak Vodolije je više intelektualan nego emotivan, stoga budite spremni da emocije ostavite u drugom planu, a umesto toga prihvatite originalnost i nezavistan stav, kako biste se uključili u razgovor sa svima koji su spremni da vas čuju. Vodolija je otvorenog uma i uočićete kako se najednom munjevitom brzinom krećete kroz ovaj intrigatan ambijent, pa ovaj period provedite ostvarujući svoje najludje snove. Prigrlite brilijantni svet ekscentrične Vodolije dok imate priliku!

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy