Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Sunce

Sunce opozicija Rx Jupiter *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop - ukoliko ima planeta u sektoru od 12° do 22° OVNA, Raka, VAGE ili JARCA, a posebno ukoliko su Lav, Strelac ili Ribe Vaš sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzitnog aspekta će se odnositi na vas lično. 

Ipak, svi ćemo svedočiti efekte ovog tranzitnog aspekta u oblastima koje su u ličnom horoskopu pod vladavinom Lava, Device, Vodolije, i Riba. 

Aspekti koje čine ova dva benefika, Sunce i Jupiter, su najčešće pozitivni. Obzirom da i Sunce i Jupiter vladaju vatrenim znacima aktivatori su samopouzdanja, optimizma a sve što dotaknete danas će se pretvoriti u zlato. Uočavate li nalet vedrine i radosti, entuzijazam na visokom nivou, i izgleda kao da ništa ne može da poremeti vaše sjajno raspoloženje. Ovo je sjajan osećaj i i svima je potrebno da se napune pozitivnom energijom s vremena na vreme.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Ipak, obzirom da je danas u pitanju opozicija Sunca i Jupitera jedna od stvari o kojima biste trebali voditi računa je potreba da ostanete sa obe noge na zemlji. Ni Sunce ni Jupiter ne vladaju materijalnom sferom, i najčešće uspešno ignorišu ili prepuštaju drugima realna pitanja koja nameće svakodnevica kao što su računi, odgovornosti i obaveze. Oni bi se zapravo najradije odmah otisnuli u budućnosti koja je toliko svetla da je neophodno da potroše nekoliko stotina eura na nove sunčane naočare. Dakle, preterivanje je sigurno jedan od najvećih problema ovog aspekta. Možete se pronaći u situaciji u kojoj trošite previše novca, prepuštate se uživanju u preobilnim obrocima, i ponašate se raskalašno. Pažljivo preuzimajte odgovornosti i poslova, i budite sistematični u radu jer su mogući veliki previdi koji mogu dugoročno da se odraze na poslovanje. Zadržite spokoj i umerenost u svemu kako biste izbegli zdravstvene i lične probleme. Akcenat možete staviti na zabavu i planiranje ili početak putovanja u inostranstvo. Ovo je idealno vreme za potpisivanje ugovora i učenje. 

Posvetite danas nekoliko časova opuštanju i uživanju, prepustite se naletu pozitivne energije, ali se ipak potrudite da ostanete čvrsto na zemlji.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy