Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Sunce

Sunce trigon Jupiter *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u VAZDUŠNIM znacima (Blizanci, Vaga, Vodolija), a posebno ukoliko su Blizanci, Vaga, Vodolija, Strelac ili Ribe vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Zaista malo šta negativno možemo izreći za ovaj aspekt, zapravo sve teškoće koje doživljavate tokom ovog teškog perioda olakšaće povoljen okolnosti koje nosi Sunce u trigonu sa Jupiterom.

Sunce odražava individualni identitet stoga je danas povoljno raditi na sebi, a Jupiter širi i obogaćuje svaku planetu sa kojom je u povoljnom aspektu. Posvetite ovaj dan promišljanju ličnih potreba - tražite li možda bolji posao, ili žudite za ljubavlju, možda priželjkujete bolje finansijske prilive? Jupiter donosi dobru sreću i povoljne okolnosti, i često će obezbediti inspiraciju koja je neophodna za bolju budućnost. Nakon toga preduzmite akciju i krenite ka svojim ciljevima! Ova planetarna postavka je odlična za nova iskustva, za putovanja i odmore ili jednostavno za užitak i zabavu. 

Tokom današnjeg i sutrašnjeg dana uživajte! Uočićete da je dovoljno samo da se fokusiramo na ono što želimo da poboljšamo i naše želje će biti uslišene. Dobro zdravlje, borba za vlast i posedovanje, priznanje, uspeh u razgovorima (sa pretpostavljenima i vlastima), društvenost, radost, zadovoljstvo, manji pokloni. 

 


PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ~ ZAKAŽITE ODMAH
SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

 


U ovom periodu ovaj tranzit predstavlja najpovoljniji mogući uticaj za osobe sa jakim Jupiterom u svom horoskopu. Pod ovim aspektom nastupa mogućnost naglašene ekspanzije. Uticaj je povoljan za ulaganja ili finansijske špekulacije, za dobiti i napredovanje na poslovnom planu, postizanje uspeha u društvu. Veze i udruživanja do kojih dođe za vreme ovog uticaja biće dugotrajne i blagotvorne. Ovaj tranzit predstavlja povoljnu životnu priliku koju je potrebno iskoristiti. 
U duhovnoj sferi ovaj tranzitni aspekt ukazuje na mogućnost za ovladavanjem okolnostima i sudbinom. Odlično se osećate i na svet gledate sa mnogo optimizma. Sve što budete radili biće uspešno. Kao i sa ostalim Jupiterovim aspektima dogadjaji će se koncentrisati oko ekspanzije u svakom pogledu. U ovom mometnu želite sigurno nesto posebno uraditi ili sanjate o nekom sasvim egzotičnom mestu. Danas ste mekog srca i milostivi, ali ujedno i arogantni te delujete previše spontano. Inspirišete najbolje osobine kod ljudi bez imalo poteškoća.

 AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy