Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Sunce

Sunce kvadrat Jupiter *tranzit

Zgrabite vaš natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentu 8° do 18° Ovna, Lava ili Strelca, a posebno ukoliko su Lav, Devica, Strelac ili Ribe vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog izuzetno benefičnog tranzita će se odnositi na vas lično. Malefičan dan za drugu dekadu KARDINALNIH znakova (Ovan, Rak, Vaga, Jarac).

Danas možete biti nadmeni i egoistični, a skloni ste da verujete kako možete sve, ali tek kada utvrdite svoje prioritete bićete na pola puta do realizacije svakog cilja. Možete osetiti iznenadan nalet optimizma ili želju za kockanjem, preteranim uživanjem. Ovo je jedan od onih dana u kojima osećate optimizam i samopouzdanje.

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ~ ZAKAŽITE ODMAH  * SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

 

Jedina opasnost je da postanete preterano samouvereni. Danas ćete se verovatno osećati ekstravagantno; ipak, budite racionalni se nepotrebnim rashodima. Potrudite se da ispunite obećanja, niste realni - budite oprezni da ne napravite veću grešku koja vas može dovesti u sukob sa zakonom. Osećate otpor prema autoritetima. Ugrožena je reputacija i ovo je loš dan za religijske i spiritualne teme. Prisutan je problem sa zdravljem i povećanom telesnom težinom.  Ovo je često aspekt koji daje velika obećanja i mnogo neiskorišćenih prilika.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy