Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Sunce

Sunce u Škorpionu *Tranzit

Dok tranzitira znakom Škorpiona Sunce donosi neiscrpnu energiju i fanatizam, probojnu volju i upornost, odlučnost, ambicioznost i najdublje strasti. Snaga volje dominira nad intelektom, daje duboke uvide i moć odlične koncentracije, sposobnost za naročitu kritiku svih fenomena života. Agresija je u usponu, kao i nedostatak tolerancije, destruktivnost i dramatizam. Skloniji ste nekoj vrsti borbe ili kritike, te izazivate sukobe i stvarate neprijatelja, iako zračite energijom i neobičnim šarmom.
Nasuprot Sunčevom tranzitu kroz znake Vage sada možete biti više povučeni, asocijalni, samostalni i nezavisni, ne podnosite autoritete - ni oca, ni šefa. Odbijate sve lažno i neiskreno, površno i građansko. Sposobni ste da sa lakoćom uočite patnju i tragičnost egzistencije, pa vam je lakše da život negirate, nego da ga afirmišete, jer je vaša mogućnost spoznaja negativnih stvari nepregledna. Stoga rušite postojeće i mudrujete za kreiranjem novog, razgrađujući i postavljajući, reorganizujući, bez obzira o kojim je strukturama reč.

Sami protiv svih - stvarate svoj svet i pobeđujete uprkos prokletstvu. Slast leži u vašoj ličnoj energiji i ukletosti. Nesposobnost afirmacije života je sveprisutna, pa ako se sve nadvlada neće se nadvladavati tuga sa kojom ste rođeni, koju drugi od vaše snage ne mogu videti.

Tokom ovog intervala aktuelni su poslovi u vezi sa finansijskim transakcijama, ali dobici se "razlivaju" i pre nego što vam stignu u ruke. Ukoliko ste po prirodi osetljivi u pitanjima imovine, vešti u organizaciji materijalnog, biće prilika da zarada stigne do vas zahvaljujući Marsu koji tranzitira Devicom (koji vlada organizacionim veštinama, planiranjem). 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy