Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Sunce

Sunce u znacima *Putnik

Celestial Sun Ornament (Round)

SUNCE – MJESEC
Ono (Sunce) grije, ono kuha, kipi, vrije, ono je simbol duha, volje, pozitivne misli, zašto, zbog čega, pa zato jer je uspostavljena relacija, to je svjetlost koja je dio integracije u čovjeku, ili pak živome biću, uz Mjesec dakako i što je učinjeno ženama, Mjesec žena majka, Sunce otac muškarac, što je Sunce, tijelo koje živi, pulsira cvate, aktivira se rasipa, eksplodira, implodira, vježba, grije zasljepljuje, a što je Mjesec njegova pratnja, vječna tmina, tek podaren Suncem, ili podarena Suncem daje svjetlost i to lažnu, i što je ženi učinjeno, što je ženama učinjeno, nigdje o tomu nisam čitao, koji su simbol žene dobile, zašto su vjekovima bile vještice umjesto domaćice, zašto pralje umjesto dvorske spremačice, one su mrklina Mjeseca, a mi muški sjajimo, svjetlošću ratnika, sjajni mačevi, oklopi, gotovo bestežinsko stanje muškarca, naprosto lebdi, žena ga pušta poput balona, ljulja, hrani ga, spušta u postelju nek' se još malo odmori, zastire mu svjetlo da bi mogao dulje spavati, što je žena muškarcu, ili što je Sunce Mjesecu, tutor, vladar, gazda, nešto, alfa i omega, što je Mjesec Suncu? Ttrabant? Što je Sunce, muškarac, što je Mjesec, žena. Ali to je samo simbolika reći će predani i učeni, samo simbolika kojom zapravo želimo reći koliko muškarac vrijedi naspram žene, on veliki, Mjesec malen ispod zvijezda ne smije porasti, šutjeti mu je, dano mu da bude emotivac, da plače, da trpi, da se šepuri za puna Mjeseca, ili Uštapa, da trne za Mlađaka, ima glavnu ulogu kad mu Sunce to dopusti, e ja velim da je Mjesec muškarac, a žena je Sunce, što više Mjesecu je dan sinonim starice, zrele žene, valjda samo dojilje, što je Sunce? Bređe muško, je li može, može li muško biti bređe ili noseće? Ne može, može li biti trudno? Ne može, a može li žena? E, pa Sunce je izvor života kao što je i žena izvor života, a Mjesec nije, Mjesec je zapravo muško, e sad će macho muži pitati, ma je li, pa kako žena izvor života, pa ja sam pola sata radio, e nije istina, žena je devet mjeseci pod srcem život nosila i zato je simbolika kriva, ŽENA - SUNCE, MJESEC-MUŠKARAC. Muškarac je sjena žena!

Vratimo se na tradicionalno gledanje, Sunce i Mjesec su integrativna tijela, spoj svijesti i psihe, ili podsvijesti i svijesti, pasivni aspekti daju natusu ugodan život, sve ide kao podmazano, sve im ide na ruku, nema problema, sextil Sunca i Mjeseca u natalnoj karti daje rođenom pravac kretanja, uspostavljeni cilj…, ako je k tomu i Jupiter u direktnom kretanju, pa i Saturn rođeni nema problema niti u duhovnom, a niti u materijalnom svijetu. Ako je pak situacija drugačija, ako su integrativna tijela, Sunce i Mjesec u aktivnom odnosu kvadrata opozicije ili pak inkonjukcije dolazi do problema, do napetosti koja traje ako ništa drugo onda do negdje tridesete godine života, kada dolazi do opuštanja. Ako je pri tom Jupiter retrogradan, a uz to i Saturn kreće unazad (retro Saturn), onda je život rođenog u totalnoj defanzivi, siromaštvu, slijede poteškoće materijalne prirode…., a tek potraga za sobom samim, kao i pronicanje u duhovne sfere može značiti početak novih, boljih situacija, početak promicanja na svjetlo dana. Bitne su pozicije u karti rođenja, pozicije Sunca koji simbolizira životnu pranu, volju, duhovnost i snagu uma, te pozicija Mjeseca koji figurira kao mudrost, psiha, kao indijanska legenda, koja govori mudre istine, izreke…, Mjesec i Sunce daju integritet osobi, ali u pasivnom aspektu. E, da smo na nivou svijesti kojem nismo, aktivni bi aspekti (kvadrat, opozicija, inkonjukcija) bili poticaj stvaranju, iako se često u novije doba i to događa, ali u materijalnom svijetu teže funkcioniraju oni kojima je Sunce recimo u kvadratu s Mjesecom. Mjesec, simbol osjećajnosti želje za mirom i smirenošću u napetom aspektu sa simbolom volje Suncem daje napetost na nivou svijesti…, zauzetost problemima ne dopušta razvoj i planiranje puta k cilju.

Dakle da rezimiramo, tj da izvedemo zaključak. Mjesec je dio Sunca, njegov neizostavni do, ohlađeni kamen na uzavrelom suncu, oni su zajednica, integrativna tijela, simbol jedinstva u čovjeku njegova bit, njegova cjelovitost ili rasipanost, povezanost psihe i svjesnog uma, povezanost vode i ostalih organa u tijelu, kao i zemlja što je vodena tako je i čovjek sazdan od vode, isušen gubi kilograme, napojen ih dobiva. Sunce i Mjesec su zajednica, jin i jang, crno i bijelo, rit i šekret, korijen i zemlja, integrativna su to tijela, jedno se vezuje na drugo. Bez obzira gdje su tijela, u kojem polju ili znaku oni u konjukciji, sekstilu i trigonu daju uspješnost, za koju je još potreban dobar aspekt s Jupiterom koji pak ne smije biti retrogradan, jer u direktnom kretanju Jupiter natusu daje materijalno bogatstvo, a retro materijalno siromaštvo, dok je na duhovnoj razini obrnuto. Još je potreban Saturn u direktnom kretanju koji će to organiziranošću i ozbiljnošću potvrditi.

Sunce u Ovnu
Nestrpljivi vatreni temperament, brz i probitačan. Da bi održao brzinu kretanja, a posljedično tomu i poslovnu uspješnost treba mu dobar položaj Mjeseca. Odlično ako je Mjesec u zračnim znacima Vodenjaka i Blizanaca, elokvencija mu je pojačana. Zračni znak Vage (Mjesec u zračnom znaku Vage) u njemu budi strast, ali i zabunu do uzbune, gubi kriterije, jer ako mu je Mjesec u Vagi tragat će za replikom majke posve nesvjesno. Ujedno će to biti i žal za prošlošću, jer često je u toj poziciji i poveznica s bakom koja asocira na prošlost i sjetu. Traga u svakom slučaju za nečim što će ga vratiti u prošlost starim mirisima, starim osjećajima, nečim izgubljenim u mladosti. Istom je ta pozicija Mjeseca (Mjesec u znaku Vage) označena kao politička odrednica. Uspješnost u politici u zrelim godinama.

Sunce u Biku
Iz ove pozicije izvire usporeno, dominantno, štedljivo, tvrdoglavo, neparlamentarno biće, ali izuzetno toplih emocija koje na žalost izražava posesivnošću i zapovjednim tonom. Sunce u Biku daje poljoprivrednika, ratara, umjetnika, opernog recimo pjevača, talentirana osobnost, izražaj rođenja sredinom proljeća, zapravo, da se vratim na pjevače, rođeni u Blizancima, Biku i Raku su iznimno dobri pjevači, Bik je i slikar, iznimno vrijedne ruke daju mu talentiranost za mnogo toga, kipar, mesar, maser. Slijedi svakako uživanje u plodovima predanoga rada. Uz Jarce, najbolji je radnik, ali tvrdokoran i nedokaziv teško prihvaća napredak i to ga usporava u stvaranju novih vrijednosti kao i poslovnoj uspješnosti. Liši li se nezgodne naravi, primjerice tvrdokornosti i sklonosti svađi, kao i neprihvaćanja novina postaje iznimno poduzetan i poslovan. Odličan je u spoju s Mjesecom u vodenim znacima Riba i Raka, plodan nemilo, djece ko u priči, plodovi rada također, zlatne ruke. S Mjesecom u Škorpionu je nezgodan, dva jaka postojana znak, dva integrativna tijela u opoziciji stvaraju napetost na nivou osobnosti ili ličnosti, dolazi do raskoraka, neprihvaćanja odgovornosti prebacivanja krivice i tako dalje. Natusa s ovom pozicijom Mjeseca u Škorpionu i Sunca u Biku ruši vlastita energija, jer je ne može ili ne zna plasirati. Nakon 60-e godine života sakuplja plodove rada iznenađen koliko je priskrbio, do tada je štedio i nije mario, daje drugima sebi ne, živi asketski poput Djevica, ali ne u tolikoj mjeri, jer ga resi hedonizam pa ima problema s debljinom, a posljedično tomu i sa šećernom bolesti. Ako izbjegne bolesti hedonizma uživa u jeseni života, česte su reume, problem žuči.

Sunce u Blizancima
Sunce u Blizancima, veseli, bezbrižni, elokventni ljudi koji brže od svih znakova poprimaju karakteristike znakova u kojima im se nalazi vladar. Vladar je Merkur, pisac, simbol rječitosti, ali bez imalo vlastitoga identiteta, pa ste recimo kao Blizanci, s vladarom u Škorpionu više škorpionski tip i poprimate obličje Škorpiona, tamno, tiho, opasno, rječito samo kada treba. Sunce u Blizancima je predano kretanju, razbacivanju, površnosti, humoru, sjedenju u klubu književnika, iako su im često riječi pa i cijele knjige isprazne, riječi nabacuju kao kuglači kugle u kuglani pa koja kud stigne. Odlika im je intelektualnost, sposobnost zapamćivanja, pa im nije teško završiti škole, čine to iznimnom lakoćom. Puno je u njima znanja, primaju znanje i lako ga afirmiraju i predaju drugima. Također ga lako iskazuju i izražavaju. Odlični su ako im je Mjesec u Lavu ili Ovnu, s mjesecom u Strijelcu teško se snalaze, jer moraju javno iskazivati emocije, a to im je teško. Također im odgovara Mjesec u Vagi gdje im se elokvencija višestruko pojačava.

Sunce u Raku
Rak kotira kao majčinski, emotivni, iznimno pokretljivi, skrbni, humanistički znak, koji u sebi nosi dozu stida i lako crveni u neugodnim situacijama. Psihički je to teška pozicija jer ovisi o kretanju mjeseca, naime poznato je da je mjesec zodijak prođe u 28 dana. Stoga, bilo bi dobro da pri rođenju Mjesec bude u stabilnom Biku, postojanom i štedljivom zemljanom znaku, jer ta im pozicija daje snagu i postojanost u kretanju, a bez emotivnih eskapada. Odgovara im i pozicija mjeseca u Škorpionu, jer im daje snagu, neustrašivost, moć u pristupu drugima. No, kako bilo, Sunce u Raku daje dobre ljude, ali dobri i budale su pod istim nazivnikom pa im je zato vježbati reći NE u ključnim trenucima. Sposobni su i radišni na svim frontovima. Iako ih iskorištavaju, snalaze se u masi posla i sveudilj pomažu drugima. Osobito su okrenuti obiteljima. Zbog brzog kretanja Mjeseca, njihova vladara, Zodijakom, česte su i brze izmjene događanja, psiha im je stoga krhka. Njima se previše toga događa u kratkom vremenu. Izvrsni su ljubavnici iako ih nitko ne bi mogao u tome razotkriti, jer djeluju nevino, pa da su u tri veze istovremeno. Ovo je snalažljiv znak s atributom dobrog čovjeka.

Sunce u Lavu
Lav, sunčev znak, u djelovanju je uporan, ali i lijen. Sunce naime u Lavu stvara lijenost…, sredina ljeta kao i sredina dana, uspavanost nakon jutarnjeg hedonizma a potom i nakon večernjeg. Biti sit i spavati, glavne su odrednice rođenih u znaku Lava, koji dominiraju samom svojom pojavom, ali im je dominacija na uskom prostoru pa ostaje samo želja kao frustracija što taj prostor nije širi. Hvaliti se, biti očitovan i prihvaćen od društva također su odrednice ove pozicije. U mnogih sa Suncem u Lavu prioritet je materijalno, a loše je ako im je Mjesec u škorpionu ili nekom drugom znaku s kojim tvori napete aspekte kvadrata, opoziciju ili najgoru inkonjukciju. Iziskuju ovi aspekti svakodnevnu prilagodbu događajima, ali i ne samo to, razvijaju ti aspekti unutarnje trpljenje, koje valja izdržati, valja mu se prilagoditi, prepoznati ga i djelovati trpljenju nasuprot. Odlična je pozicija Mjeseca u Ovnu pa i Vagi…, u prvobitnoj su situaciji probitačni, a u drugoj elokventni ili pak rječiti. Isto tako mu odgovara pozicija Mjeseca u Strijelcu (brzo sagledavanje događaja, jasnoća pregleda nad situacijama, brzina izmjena događanja), u Blizancima (iznimna društvenost i dominacija riječi). U tom slučaju je vrlo intelektualan, brz i sklon promjenama. Što se Mjeseca tiče, opisane mu pozicije odgovaraju i u natalnim kartama partnera ili pak bračnog druga. Sunce u Lavu je dostojanstveno, plemenito, ugodno i nenaporno, ali kao niži tip daje naporne, naprasite, dosadne ljude isprazne retorike.

Sunce u Djevici
Sunce u djevici, kraj ljeta, sve je puno promjena, pauci čuvaju dvorište, turisti odlaze zajedno s komarcima, lige mornara napuštaju matične luke, jata ptica spremaju se na put, pa i djevica uvijek s kovčegom uz glavu pripravna na kretanje, ali rijetko otputuje. Samostalan je to, nepovjerljiv, hipohondrični znak ali mudar i aktivan u držanju predavanja. Ekonomični su i štedljivi često u državnim institucijama, kao uredski spisari ili spisovoditelji jer imaju moć analize i sinteze. Tek su u ljubavi čudnovati, imaju svoje fetiše i toga se drže, često su autoerotični, neskloni pričanju o sexu, ali često o njemu misle i dakako manje ga praticiraju. Oni, djevice, jesu praktičan znak, vole savjetovati, ali su predugi i zamorni u izlaganju kao da sami sebi pripovijedaju. Dobri su u kriminalistici, pogotovo ako im je mjesec u škorpionu ili jarcu, tada im nema ravna, odlični su u medicini, dobri u pravu, izvrsni arhivisti i spisovoditelji kao i uredski djelatnici. Znaju živjeti sami, čak i jesu više za samački život ili iza sebe imaju više brakova. Povoljne pozicije mjeseca su one u biku, jarcu i škorpionu a u životu ih ruši stalna sumnjičavost i sumnjičenje, gotovo paranoja.

Sunce u znaku Vage
Sunce u zračnom znaku Vage, prozračno ugodno, jesenje, nije još entropija, rasap, tmuša i tma, nije još blato kal i višak emocija, nije još depresija kao u vrijeme Škorpiona, ali je zato vrijeme lažnog ljeta, lažnih nadanja, lažnih mailova, lažnih poruka, lažnih obećanja. Zavodnici, aktivni zavodnici, rječiti elokventni zavodnici, srdačne osobe, glumci, književnici, dobri studenti, main stream ovoga svijeta, pravnici, žele biti na svim položajima, zvijezde trenutka, u društvu očitovani, od drugih bolji, ništa posebno u Vagama rekli bi žreci, napuhanost, koja se lako ispusti, no imaju oni svojih dobrih strana, kao prvo njima vlada Venera dakle vladaju društvom i prostorom ako su viši duhovni ili intelektualni tipovi. Daju od sebe sve ne bi li našli načina sebe i druge izvesti iz krize, odlični su kao profesori/ice pa i vjeroučitelji/ice, ali ruši ih nevjernost, stalno su na kušnji i niži i viši tipovi Vage. No držanje zavarava okolinu imaju dobar gard, stav, izgledaju stabilno i čvrsto, sve dok se ne dokaže suprotno, također je vlažno gdje im je vladar, a to je Venera, a potom i gdje je Mjesec, a njima je povoljan Mjesec u vatrenim i zračnim znacima, s tim da im je mjesec u Ovnu naporan, kao i mjesec u Blizancima, jer im je pojačana retorika, što i njima samima ide na živce. Svakako su to uspješni poslovni ljudi kojima se nema što zamjer(t)iti.

Sunce u Škorpionu
E tu je entropija i rasap, tmuša i tma, nepregledna količina emocija koje valja razložiti, kamo kuda, s kim i gdje, suze, plač, anegdote vezane uz ljubav, napuštanja, rastanci, violentno vrijeme, osobito kada Venera boravi u tome snažnom postojanom, ali nadasve emotivnom znaku, koji emocije zubima drži da ne bi potekle nilom ili rijekom zambezi. Nevjerojatna količina emocija u tome znaku nosi osobe rođene u njemu stranputicom, nikada drumom uvijek šumom, teško nalaze riječ s drugima, nerazumijevanje je snažno istaknuto, ali ono što ih krasi je određeni kod po kojemu žive, dobri su ratnici, žestoki su u svim borbenim pozicijama, izvrsni su policajci, istraživači, putnici, pustolovi. Ne drži ih mjesto, traže svoju emociju u šumama, brdima, planinama, često se bave ekstremnim sportovima, skloni su životu na rubu, na oštrici, noževiti su to ljudi. Odgovara im pozicija mjeseca u zemljanim i vodenim znacima, a najviše im odgovara pozicija mjeseca u Jarcu, tad su najjači, potom u Djevici, izvrsni kriminalisti, putnici, istraživači i pisci reportaža o dalekim ili pak izgubljenim zemljama. Odgovara im i pozicija mjeseca u Ribama tada su hermetisti, ezoterici, vladari tuđih misli, ali ne i svojih. Odgovara im i pozicija Mjeseca u Blizancima jer postaju rječiti.

Sunce u znaku Strijelca
Sunce u ovom promjenjivom učenom znaku daje podstrek stremljenju, gibanju, kretanju, stvaranju, aktivnostima koja su lijenim osobama strana, a njima su poticaj. Problem ove pozicije je proširivanje istine, tj izgovaranje onih stvari koje još nemaju formu, još su fikcija ili umišljaj a kod njih dobivaju konture istine, no zato su dobri redatelji, pisci, mislioci, izumitelji, stvaraoci na svim poljima, ujedno su religijski određeni, rijetko su ateisti ili pak agnostici, kreću se sigurnim sferama, uvijek pod ruku s nekim…, ne resi ih pretjerana hrabrost, ali ih resi silna razboritost i učenost kojom potiču druge na razbor i promišljenost. Od njih se može učiti, jer su spremni pružiti znanje. Avanturama su skloni, ali ne toliko koliko o tomu literatura piše, svakako su umjereni putnici, pa i sfera, odlični su u pisanju SF romana ili književnih djela. Njima odgovara Mjesec u vatrenom Ovnu, daje im potencijal, dozu emotivnog prkosa, potom im odgovara položaj Mjeseca u Lavu, postojanih su tada emocija i dobivaju na izdržljivosti i strpljivosti, naime po vokaciji nisu strpljivi tipovi, stalno tresu lijevom nogom, dok desnom udaraju ritam, pri tom se igraju prstima ili prstenom na lijevoj ruci, ako su dešnjaci. Odgovara im i pozicija Mjeseca u Vodenjaku tada su najjači, dobivaju na volji, potiskuju emocije, postaju zavodnici, a zavode umjerenom, ali originalnom rječitošću. Dosta su ovisni o položaju vladar, sreće nosca Jupitera.

Sunce u znaku Jarca
Snažni, jaki, pokretački nastrojeni, samozatajni i šutljivi. Pozicija je to snage, resi ih tajanstveni osmijeh i odabrana riječ, ne govore mnogo, ali govore dobro. Pritajenih su emocija lako otklanjaju uzbuđenja kao i iznenađenja, jer znaju da kratko traju, nisu sebični a svoja dobra pomno čuvaju. Iako rođeni zimi plodni su književnici, sretni u svojoj dubini, u svojoj nutrini. Sunce u Jarcu iznimno je poduzetno…, ti su ljudi odlični mešetari, trgovci, menadžeri njihove tajne nitko ne otkriva niti ih oni sami žele otkriti, život je to iza visoka zida, zatvoren za javnost, hermetičan. Mudri su, resi ih mnoga spoznaja, jer, metaforički, zimi uz kamin drugo ništa ne raste osim misli i spoznaje. Odličan je u kombinaciji s Mjesecom u Ribama, poslovnost, iznimna s Mjesecom u Škorpionu, borbenost, poduzetnost. Dobro surađuje s Mjesecom u Djevici ( brokeri, bankari, ekonomisti, pa i kriminalisti). Izvrsna je suradnja i s Mjesecom u Biku, u toj im poziciji nema ravna. S Mjesecom u Raku su u sukobu interesa. Dobri su mu brojevi 4, 8 i 21.

Sunce u znaku Vodenjaka
Vodenjaci su nadahnuće vatrenim znakovima, a ponajprije Lavovima, kojima su Vodenjaci strast. No, svakako su svojom hermetičnošću, tajanstvenošću zapravo privlačniji suprotnom spolu, znalci su novih znanstvenih metodologija, izuzetno se snalaze u informatici, aktivni su po prirodi, donekle i rječiti, ne kao Blizanci, ali dostatno da dominiraju prostorom kojim se kreću. Vole posebnosti pa tako i u odnosima, poslu, putovanjima. Ne osjećaju se dobro u samoći, kreativci su koji svoja djela vole očitovati. Društveni su, ne pretjerano, ali vole biti viđeni tj. uočeni, svojim se radom iskazati. Dobri su glazbenici, postojani su u djelovanju, ali iscrpljujuće tvrdoglavi. Teško popuštaju, trebaju dobre argumente ne bi li promijenili stav o nekomu ili nečemu. Odličan je s Mjesecom u Strijelcu, osobit s Mjesecom u Ovnu, a s Mjesecom u Vagi postaju strastveni zavodnici, točnije romantici biranih riječi. Zimski je znak, voli jesen, zimu, teško se snalazi u proljeće, s jeseni preuzima kontrolu i djeluje bez zadrške. U vrijeme Škorpiona je svadljiv i sa svime nezadovoljan. Pozicija Mjeseca u Škorpionu stvara u njemu dvostrukosti i odbljeske, problem psihe, priviđenja pa i halucinacije.

Sunce u znaku Riba
Postoji li išta tajanstvenije od tri zadnja znaka Zodijaka, Jarca, Vodenjaka i Riba? Ne postoji, osim Škorpiona koji je sve, koji je ispunjen kao šipak (nar) košticama. Samozatajna su to bića, nepristupačna. Na prvu su sramežljivi kao Rakovi, nesigurni kao Rakovi, melankolični kao Rakovi, ispunjeni osjećajem nesigurnosti i jada, beznađa čak kadikad. Često su crveni od stida, kada pogriješe osobito, ali manje od Rakova, oni (osobe sa Suncem u znaku Riba) se nekako nose s tim crvenilom. To je žestoko emotivan znak kojeg je teško pročitati iza koprene nesigurnosti koja mu je zapravo stilska figura, iza te koprene je more, bogatstvo spoznaja. Mjesec je toj poziciji sklon, a Neptun je vladar, Jupiter bih preskočio u ovoj poziciji. Neptun je nosač tajni, iluzija ljubavi i emocija, poznat je po snazi, energičnosti, more je trenu pobuna, valovi preko deset metara, nestaju obale pod nadirom mora, zato je Neptun jak, trozubac mu šiljast, probada lako, ako ga se uvrijedi, metaforički rečeno, vraća milo za drago, Ribe se samo čine patnicima iako to iskazuju, oni su zapravo snaga. Mjesec i Neptun slični su po osobinama, nosači su iluzija i tajni. Od Riba nikada nećete ćuti istinu, ali niti laž, već nešto treće, lako izbjegavaju kompromitirajuća pitanja, snalaze se poput vode koja se oblikuje po oblicima kroz koja prolazi. Odlično izbjegavaju odgovore. U teškoj se situaciji otvaraju samo onima kojima vjeruju. Postojani su prijatelji, učinit će više za druge no za sebe, ali ne dozvoljavaju da ih se grabi, otima, da im se prijeti. Izgledaju podatno pa ljudi pogrešno zaključuju da mogu lako s njima, na njih negativnom emocijom ili pak nasilnički, ali tomu nije tako, oni su čvršći nego što se to čini, ili kako izgleda. Mnogi se u njima prevare. Gordi su i ponosni, humanisti. Tekućine su njihov smjer, kemija biologija, ali i psihologija, sociologija, defektologija, sve što se tiče pomaganja drugima u nevolji. U dobrim su odnosima s Mjesecom u Biku, izvrsna kombinacija, emotivni mir i odlično poslovanje. Sasvim je dobra i kombinacija s Mjesecom u Jarcu, koji Ribama daje emotivnu stabilnost. Kombinacija s Mjesecom u Škorpionu daje im radišnost, posljedično tomu i poduzetnost. Mjesec u Djevici, Blizancima i Strijelcu im ne odgovara.

©Zoran Leonardo Pšeničnik

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy