Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Saturn

Veličanstveni Saturn, A.P.Kezele

U viziji koja sledi, Vikarami se prikazuje sam božanski Šani i obećava mu lekciju kakvu nikada neće zaboraviti. Očajni Vikarama, u prvi mah, pokušava izbeći karmi, ali bezuspešno. Sledi sedam i po godina tuge (Sade Sati) tokom kojih Vikarama gubi svoje kraljevstvo, svo bogatstvo, čast i ugled, a zatim i ruke i noge. Iako potpuno uništen, Vikarama ipak pokazuje vrline jednog mudraca, zbog kojih ga na kraju ponovo posećuje Šani, pružajući mu još jednu priliku.

Čitanjem i razmišljanjem o Šani Mahatmji, kao i njenim širenjem, svaki čitalac je u izuzetnoj prilici da učestvuje u posebnoj jagji - duhovnoj "žrtvi" - čiji je cilj bolje razumevanje zakona karme i preusmeravanje njenih posledica. Ako nakon čitanja priče čitalac odluči da učestvuje u daljem širenju ove priče, može to učiniti na vrlo jednostavan način. Proširite priču! Poklonite prijateljima primerak ove knjige (izrada fotokopija je zabranjena). Pričajte im o njoj. Razmislite o tome da materijalno doprinesete da se štampa veći broj primeraka - svaka zamisao biće više nego dobrodošla.

Kako je ova knjiga besplatna, ona se ne moze kupovati, niti prodavati. Međutim, čitaoci su u prilici da razvijaju ovaj vrlo specifičan princip darivanja. Kao sto im je već omogućeno da knjigu preuzmu bez apsolutno ikakve finansijske naknade, tako su sada u mogućnosti da dalje pomažu u širenju ovog znanja, doniranjem sredstava koja će obezbediti naredni tiraž.

Postupak je vrlo jednostavan, donacijom proizvoljne sume na račun Efg Eurobank.

Svi zainteresovani svoj primerak mogu i lično preuzeti, u Beogradu ili naručiti pouzećem.

Naručite knjigu
Info: (+381)063/222-539

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy