Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Saturn

Saturn trigon Rx Uran *tranzit

Smireno i trezveno promišljanje, metodično sprovođenje novih poduhvata ili promena, potreba za kontrolom i upravjanjem situacijama, uspeh u tehničkim poslovima ili sa inovacijama, intenzivno  putovanje.
Druga polovina Maja i prva polovina Juna 2017. bila je povoljna za realizaciju uspešnih nastojanja. Ovaj tranzitni aspekt donosi uspeh u bavljenju  politikom, poslovanjem i industrijom, naučnim projektima i istraživanjima. Povoljno je i za poslovanje sa velikim  preduzećima, trustovima i korporacijama koje imaju koristi za javnost.
Spontanost i kontinuitet održavaće harmoniju i ravnotežu u vašem životu. Uživate u osmišljanju i sprovodjenju novih ideja, ali takođe prepoznajete opasnost u novim naporima, vreme je povoljno da eliminišete sve nepotrebne rizike.

Današnji trigon Urana i Saturna je finalni vatreni trigon koji spaja čudesne energije opozitnih modaliteta - poželjna je pažljiva procena, brižljiva strategija kako biste napravili prve korake ka novom životu.

 

SHARE Don't Copy!!!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 
SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

 

Kako je priroda rodjenih u zodijačkom znaku ili sa podzankom u Jarcu najmanje sklona promenama, a Vodolije teže rizicima i uzbudljivim rizičnim poduhvatima promene koje slede u narednih mesec dana i tokom 2017. biće parališuće po Jarčeve i uzbudljive za Vodolije.

Ovo je idealno vreme da uvedete promene u život, jer će proticati veoma lagano, budite strpljivi i smireni, planirajte svaki naredni korak metodično. Eksperimentišite sa načinima izražavanja, pronalazite nove načine da realizaujete postojeće obaveze bez preteranog uznemiravanja drugih. Preuzmite inicijativne korake u poslovnom usponu inicirajući neophodne promene. 

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy