Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Saturn

Saturn kvadrat Neptun *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 06° do 12° Ovna, Lava ili Strelca, ili po osi PROMENLJIVIH ZNAKOVA (Blizanci, Devica, Strelac, Ribe), a posebno ukoliko je Strelac, Jarac ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na Vas lično.

Naporan interval. Mentalne i emocinalne inhibicije, nepovoljne okolnosti, neuroze čiji je uzrok teško otkriti, problemi u javnim odnosima u profesionalnim ili porodičnim krugovima, tajna neprijateljstva, samozavaravanje, opasnost od infekcije, moguće trovanje hranom, vodite računa o prekomernoj konzumaciji šećera, alkohola, antidepresiva, medikamenata sa pogrešnom dijagnozom ili isteklim rokom upotrebe. Tuga, gubitak, žrtvovanje.

Tokom trajanja ovog tranzita (01.09. - 05.10.) postoji naglašeni strah i opasnost od mogućih gubitaka, štete, ili čak opasnosti od nesrećnih slučajeva, neprijateljstava ili političkih preokreta.

Ogovaranje i loše vesti, poslovna stagnacija i potencijalni neuspeh ili ste opozvani zbog uplitanja u poslovne neuspehe drugih. Strah od neuspeha, materijalna nesigurnost i egzistencijalni strahovi. Ovo bi moglo da bude vreme duboke nestabilnosti, jer niste sigurni u kom smeru biste trebai da usmerite život i kojim ciljevima bi trebalo da date prioritet. Nedostajem osećaj mentalne snage kako biste prebrodili spoljašnje pritiske te se povlačite u svet snova. Prisutna je opasnost da ćete se na taj način izolovati, zadržati druge na odstojanju i patiti od usamljenosti.

 

SHARE Don't Copy!!!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 

Nemojte odustati samo iz pukog iz straha da ćete biti kritikovani ili da nećete biti prihvaćeni - to će vas odvući još dublje u stanje stagnacije. Zbog sažanjenja ili straha možete zatvarate oči pred realnim situacijama, i odbijati svaku razumnu sugestiju. Ne dozvolite da nerealni stahovi spreče vaše napredovanje, budite spremni da prihvatite razumnu kritiku i budite spremni da radite na otklanjanju situacija koje sprečavaju vaš uspon ka vrhu.

Iako ćete teško identifikovati spoljašnje uzroke vaše nesigurnosti, trenutni problem sa samopouzdanjem ima dublje korene u vašim potisnutim strahovima i nedostatku vere. Prisutan je fizički i mentalni premor ne dozvolite da pomišljate o neuspehu, već kreirajte sigurne stragegije za uspeh. Definišite i radite na implementaciji novih elemenata kojima ćete obezbedite realizaciju planiranih ciljeva.

TOKOM TRAJANJA OVOG TRANZITA obezbedite sebi češći predah u radu, ne ulazite u stanja preopterećenosti ali ne izbegavate svoje obaveze.

Za rodjene u znaku ili Asc-og znaka JARCA ovo je period povlačenja, sublimacije, i potrebe za pažljivijim osmatranjem prošlih dogadjaja kako bi definisali lične propuste koje će izbegavati ubuduće.
Za rodjene u znaku ili Asc-og znaka RIBA evidentan je problem sa dominantnim roditeljem, i izostaje podrška nadredjenih na koju ste računali. Razočarani ste i poslovni principi u koje ste do juče verovali sada će biti u ciklusu promena.

DEFINIŠITE koja vrsta potencijalnih gubitaka je aktuelna za VAS u ovom intervalu - koje lične planete, astrološke tačke i natalne kuće su u zodijačkim znacima Strelca, Jarca i Riba (kojim ličnim elementima u vašem natalnom horoskopu vladaju Saturn i Neptun), kao i koje kuće su pod uticajem ovih tranzitnih planeta.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy