Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Saturn

Saturn trigon Neptun *tranzit

Fokus na teške probleme, neobična duhovna iskustva, interesovanje za okultno, čežnja za dalekim mestima, putovanje.
Povoljan tranzit za uspehu u umetnosti. Stičete poštovanje prijatelja i uglednih ljudi sa vladajućih položaja. Unosite sposobnost imaginacije, idealizam i praktičnost i sve svoje poduhvate. Veoma povoljno razdoblje za bavljenje naučnim istraživanjima ili okultizmom. Najjači efekat ispoljava se, ipak, u podsticanju duhovne sfere.
U ovom trenutku fantazija i realnost će biti harmonične i u ravnoteži. Bez odustajanja od vaših snova i ne dozvoljavajući sebi da budete depresivni i frustrirani, vi poštujete izvesne potrebe, kojih se možda niko ne bi odrekao. Sposobnost da pravite razliku izmedju vizije i realnosti samo povećava vašu čvrstu veru. Niko vas ne može pokolebati u vašem uverenju; vi ste u procesu izgradnje duhovne osnove na koju se mnogo godina možete oslanjati. 
Ozbiljna razmatranja unutrašnjih procesa mogu takodje da uključuju objektiviziranu analizu koja se bazira na ciljevima za kreiranje nekog "reda" u vašem duhovnom životu, otkrivajući vašu duhovnost bez odbacivanja vašeg sadašnjeg načina života, i postizanje boljeg razumevanja vaših skrivenih želja, nada i strahova. Vrata ka shvatanju samog sebe biće integrisana u vaš svakodnevni život. Sada ćete moći da uspešno pomažete drugima ili da budete aktivni u nekoj religioznoj zajednici. Možda ćete čak raditi ne očekujući zahvalnost ili nagradu.
Zahvaljujući Saturnovom stabilizirajućem uticaju ovo je pravi trenutak da ozbiljnije razmislite o snovima ili drugim ekstrasenzornim sposobnostima a da ne budete u opasnosti da budete oboreni s nogu.

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy