Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Saturn

Retrogradni Saturn

Saturnov simbol se sastoji od krsta i polumeseca. Materija i formalna strana života moraju se ujediniti sa iskrenom željom duše da se izrazi. Stoga, sve što osoba čini, kristalizuje u ono što se pridaje prirodi njene duše. Vrednost stvari se očituje samom dušom koja mora napraviti razliku između onog što želi da deli i onoga što želi da izbegne. Pošto osoba gleda na život kroz Saturna, može delovati mračno i ozbiljno, ali ono što radi smatra se vezom između ideje i forme. Misli da poseduje sposobnost da uvidi koliko svoje duše može u stvari ispoljiti kroz materiju. Stoga, postaje joj važno da sagleda svoje ciljeve kao odraz iskonskog unutrašnjeg bića. Retrogradna priroda planete nagoni je da veliki deo tog odraza doživljava kao unutrašnju borbu između svesti o svojim idealima, njihovoj praktičnosti i vlastitoj sposobnosti da živi u skladu s njima. Stoga, kod mnogih ljudi retrogradni Saturn postaje svest i vodič, mešajući se kao posrednik između usavršenog višeg bića i onoga koliko još mora da uči da bi živela ovde na Zemlji.

KARAKTER LIČNOSTI RETROGRADNOG SATURNA
Osoba s retrogradnim Saturnom je namerno ozbiljna zbog upotpunjavanja onoga što je ostavila neovršenim u prošlosti. Pokazuje sklonost da se okreće prošlosti da bi popunila praznine u onome što je ranije prenagljeno smatrala završenim. U tom smislu pokušava da bude temeljna i postojana. Povremeno može delovati preterano oprezno ili isuviše štedljivo, ali svaka njena rezerva je u potpunosti zasnovana na potrebi da čuva materijalne stvari za namensku upotrebu. Ne veruje u rasipništvo ili ekstravaganciju, jer ih je iskusila u drugim životima. Sada duboko ceni sve što nauči ili dobije. Često oseća unutrašnji dug prema Bogu što se manifestuje kao snažan osećaj zahvalnosti zbog svega što vidi oko sebe. Pokušava da uči druge ljude koji imaju manje znanja ili iskustva nego ona. Ipak, ne postiže uspeh, ukoliko oni ne prođu kroz njen "pad s neba" u prošlom životu i njenu veliku borbu koja ju je sada naterala da se vrati u prošlost. Kao rezultat toga, u retrogradnom Saturnu postoji urođena zrelost koja se ne bi mogla postići bez velike lične borbe i požrtvovanja.

KARMA RETROGRADNOG SATURNA
Retrogradni Saturn uvek ukazuje na neprekinutu karmu iz prošlih inkarnacija. Ma kakva lekcija bila, osoba je neobično sporo upotpunjava. Stoga, u ovom životu joj je potrebno da nosi u duši dodatni teret iz prethodnog života, tako da kada se to dvoje pomešaju, imaće dovoljno dokaza za puno razumevanje svoje prave misije. Veliki deo onoga što čini u ovom životu je ponavljanje onoga što njen Saturn već predstavlja. Međutim,sada se suočava sa okolnostima i situacijama koje su nešto drugačije. Retrogradno kretanje planete može je naterati da oseti njegovu restriktivnu moć, naročito ako pokuša da pobegne od težine svoje lekcije. Međutim, ukoliko živi s njom, uviđajući da dobija preko strpljivog vođstva, lako biva dovedena do poistovećivanja sa nečim višim od onoga što je možda i zamišljala da bi istinski mogla ceniti dela Božjeg divnog univerzuma, posredstvom ove planete. Saturn je učitelj i kada je retrogradan, a osoba je prihvatala slična učenja pre ovog života. Tokom vremena nagomilava se velika mudrost koja neprestano kaplje iz retrogradnog Saturna. Među svim planetama, on je najprirodniji i najprijatniji u retrogradnom kretanju, jer osobi pruža neku vrstu druge prilike da unapredi vezu formiranu između svoje duše, okolnosti sa kojima se suočavala u prošloj inkarnaciji i načina na koji ih spoznaje. Sada pod tananim vođstvom Saturna, sposobna je da ostvari sve što je naučila u prošlosti.

©Martin Šulman

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy