Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Saturn

Saturn sekstil Pluton *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop - ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentima od 05° do 14° Ovna, Bika, Raka, Vage ili Vodolije, a posebno ukoliko su Škorpion ili Jarac vaš sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Svakih 7 godina Saturn će oformiti konjunkciju, kvadrat ili opoziciju sa položajima planeta ili ličnih tačaka u natalnom horoskopu, a kada su u pitanju natalni položaji  Ascendanta, Sunca, Meseca, Merkura, Venere ili Marsa osetićemo efekte ovog astrološkog dogadjaja na vrlo ličnom nivou u zavisnosti od prirode planete sa kojom je Saturn tada u aspektu. Za razliku od kontakta sa ličnim planetama Saturnovi tranzitni aspekti sa Uranom, Neptunom i Plutonom traju znatno duže, a intenzitet kojim će se odraziti na vas zavisi do toga u kojoj meri su ove planete aktivne u vašem ličnom horoskopu. 

Tranzitni sekstil Saturna i Plutona ubraja se u grupu sporih tranzitni aspekata, ali je značajan jer predstavlja osnovni astrološki pejzaž za 2013. godinu, nadovezujući se na dogadjaje tokom 2012. koja je donela osvešćivanje društvenih konflikata i definisanje moći koja je jednoj strani pružila povoljan osnov za dalji razvoj. Iako ovaj tranzit ne mora obavezno imati značaj na ličnom nivou (ukoliko Pluton i Saturn nisu vladari Asc-a, Sunca, Meseca), uskladjivanje sa prividnom status quo situacijom može vam omogućiti da za početak postanete svesni svoje prednosti u mesecima koji su pred nama. Ostvarujete mnogo bolje rezultate osvešćujući ove spore procese nego drugi koji iznova konstatuju probleme i neizvesnosti koja je pred nama. Znatno ćete napredovati osluškujući plimu i koristeći prednosti poznavanja ovih ciklusa nego vajkajući se nad globalnom krizom i okolnostima, iako vam neće biti jednostavno da prihvatite baš sve elemente procesa sa kojima ćete se suočiti. Ovo je vreme za velike individualne iskorake u odnosu na društveno prihvaćeno i uobičajeno, stoga se dobro pripremite.

Predanost i posvećenost radu su ključne teme za ovaj interval. Želja za saradnjom na važnim zadacima je od izuzetnog značaja, a u oblasti medjuljudskih odnosa možete razviti dublje uzajamno razumevanje i poštovanje. Poslovni odnosi su osnov za napredovanje na poslovnom planu jer suprotne strane koje su učesnici procesa sada mnogo bolje razumeju sva aktielna pitanja pristupajući im iz ugla sagovornika. Vaša pouzdanost, upornost i posvećen rad su visoko ocenjeni, i sada je trenutak u kom možete dobiti unapredjenje ili priznanje za rezultate i uloženi napor. Ovo je pozitivan interval tokom kog ste udruženi u realiuzaciji zadataka koji su vam izuzetno važni. Nemojte očekivati značajna otkrića ili ludu zabavu jer su efekti ovog tranzita mnogo suptilniji mada su dugoročno posmatrano od izuzetnog značaja. Ovo je vreme za rad u tišini, za tiha i duboka svrsishodna promišljanja.

 

 

Pojačana je potreba za boljom organizacijom na ličnom nivou, za kontrolom i fokusom u oblasti volje i moći sa željom da se postignu bolji rezultati, i realizuju poslovni ciljevi. Udružene energije Plutona i Saturna samo na prvi pogled ostavljaju negativne i pomalo destruktivan utisak, jer razbijaju postojeće temelje, ali je njihva svrha je ponovo rodjenje i regeneracija, prevazilaženje ograničenja koja sputavaju vaš rast kako biste pred sobom stvorili prostor za nove pravce napredovanja. Moguće je da ćete morati naučiti da primenjujete ovu energiju na praktičan način, kroz procese rada na sebi i ličnog razvoja, i pročistite svest kako biste je koristili za ono što je vaš cilj. Naravno, moraćete pažljivo da razmotrite svoje planove, prilagodjavajući svoj pristup ličnim prednostima i slabostima.

Uspeh će vam biti izuzetno značajan, kako na materijalnom tako i psihološkom planu i svim raspoloživim silama ćete se usmeriti ka cilju u odabranom životnom segmentu. Izvestan nivo frustracije je neminovan ali ćete biti skloni da verujete da upravo istrajnost i realističan pristup pre ili kasnije vode do cilja. Verujete da je iskustvo najbolji učitelj, i da samo mudar čovek koristi sve prednosti iskustva kako bi se razvijao, a to uključuje razumevanje životnih lekcija bez otpora, kako bi se izbeglo nepotrebno ponavljanje. Bićete strahovito netolerantni prema drugima koji uočavaju ove životne tokove sporije, kao i prema  onima koji insistiraju na ponavljaju istog pogrešnog pristupa iznova urnišući time svoje lične živote. Svesni ste da je preuzimanje odgovornosti izuzetno važno i dobro razumete ključnu ulogu svakog pojedinačnog izbora koji napravite u životu, znajući da je svaki životni tok odredjen upravo prirodom odluka koje donosimo koliko god one izledale trivijalne ili možda krucijalne u tom trenutku. Nesmotrene odluke neminovno vode do patnje lične i kolektivne, i moguće je izbeći ih svesnijim pristupom odlučivanju.
Osećaj lične sigurnosti je za vas takodje izuzetno značajan u ovoj fazi jer odražava dobro poznate granice Saturna. Ipak svesniji ste u ulozi neminovnih životnih promena, i sve manje skloni da im se odupirete. Emocionalno prihvatate unutrašnje tokove i više ste okrenuti ličnim osećanjima stoga izbegavate kreiranje problema koji se baziraju na emocionalnom potiskivanju.

Vreme je za potragu za vizijom! Duboka unutrašnja energetska promena kristalizuje se na nivou duše tokom ovog značajnog ciklusa transformacije. Možete se fokusirati na elementarne životne probleme i spoznate načine za trajno rešavanje, ili se pozabaviti onim većim i za vas individualno važnijim, u svakom slučaju ovo je ključni aspekt za promenu životnog pravca. Poboljšanja u odnosima sa roditeljima i višim instancama su samo rezultat vašeg zrelijeg stava, naoružali ste se hrabrošću i spremno zaronili u prašinu - radite aktivno na odbacivanju starih uverenja koja vam više nisu od koristi i zamenite ih novim uvidima o sopstvenoj snazi, sa pozitivnim stavom. Nagrada će biti vredna truda.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy