Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Saturn

Saturn u Škorpionu *tranzit I deo

Najznačajniji znak promene koji se odvija tokom kalendarske 2012. je Saturnov prelazak iz znaka Vage u intenzivno bojno polje Škorpiona. Tokom prethodne 2,5 godine njegovo kretanje znakom Vage je pratila potreba za kompromisima, kod svakog od nas je podstakla težnju za jednakošću i fer pristupom. Imali smo prilike da pratimo javne kampanje protiv zlostavljanja, turbulente dogadjaje na Bliskom Istoku, i pokret Okupirajmo Wall Street kao i potrebe društvene jednakosti (znak Vage) koje su bile glavna tema.

Škorpionov pejzaž je znatno drugačiji. Vazdušna intelektualna priroda Vage koju brine dobrobit i jednakost svih predstavljaju sasvim nepoznat koncept za Škorpiona. Racio i strasti Škorpiona utiru put, ostavljajuući za sobom u prašini znak Vage, dok se svi mračniji elementi ljudske prirode radjaju kroz osvetu (mentalitet "oko za oko, zub za zub"), bes, intenzivvne emocije i potrebu za kontrolom emocija. Dok se planete kreću znakom Škorpiona, igraćemo igru koja se zove "Kriza", i ona će često biti emotivno veoma turbulentna.

 

 

Na mundanom nivou Saturn u tranzitu Škorpionom će radjati promene u finansijskim institucijama, ali i finansijskim obavezama prema drugima. Izgledi za još jedan nalet bankarske krize su izuzetno visoki tokom intervala od naredne 2,5 godine. Obzirom da su Saturn i Pluton u uzajamnoj recepciji sposobnost vlade da upravlja eskalirajućim problemima finansijskih ekcesa, kao i oslanjanje svakog od nas na izvore prihoda koje ne stičemo sopstvenim radom, sada će biti pod znakom pitanja.

Na dubljem ličnem nivou ovaj položaj će označiti period tokom kog preispitujemo motivaciju za odnos. Koji je razlog zbog kog smo u vezi? Da li nerešene situacije u odnosu vode glavnu reč? Saturn će ukazati na duboko potisnuti emotivni teret posebno ukoliko u natalnom horoskopu ima ličnih planeta u znaku Škorpiona, te ćete osećati ograničenja, frustraciju i neizbežno instinktivno poricanje. Pre nego što započnete da strahujete o ličnim planetarnim pozicijama važno je da shvatite da je u ovom slučaju otrov ujedno i protivotrov. Stoga iznoseći na svetlost dana naše lične teme pronalazimo lek za probleme na koje se fokusiramo. Saturn obećava promene i ozdravljenje ukoliko ste spremni da se fokusirate na problem.

 

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy