Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Mesec

MESEC U FAZI OPADANJA

Dok je Mesec u fazi opadanja u prirodi i ljudskom organizmu u ovom periodu koji traje 14 dana vlada tendencija pročišćavanja. Mesec u fazi opadanja isušuje, izduvava, smanjuje, potencira aktivnost i trošenje energije. Efekat se pojačava kako smo bliži fazi mladog Meseca (Mladjaka). 

Period je najbolje koristiti za pročišćavanje i detoksikaciju organizma. Tretman na bazi čaja od koprive u toku ove lunarne faze čisti krv i jetru, kao i čitav organizam, a ako se sprovodi redovno tokom čitave godine ima i preventivno dejstvo.

Relaksacione masaže, izmene režima ishrane, unos više tečnosti koja pomaže organizmu da se pročisti preporučuju se tokom ove faze.

 

 

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE 063/222-539

 

Koristite ovaj interval da uspešno realizujete rad na postojećim projektima. 

Nastojte da ne napuštate ciljeve postavljene u Fazi MLADOG MESECA (19.10.2017.). Očuvajte postojeću snagu, a ukoliko je potrebno više vremena za planirane zadatke definišite one koje možete završiti u do 18.11.2017. (Mlad Mesec). Neka rutina bude nešto opuštenija ali sa dobro očuvanim kontinuitetom. Više vremena odvojite za eliminisanje suvišnih obaveza i neproduktivnih obrazaca.
Uvedite u dnevnu rutinu vreme za odmor i sublimaciju.

 

SHARE Don't Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 


Ova LUNARNA FAZA traje 10-12 dana. Ovo je moćan interval koji možete ciljano koristiti da lakše realizujete zadate ciljeve. 
Energetski prvi deo dana je intenzivniji, dok rano tokom podneva snaga počinje da opada te je povoljno odvojiti malo vremena za relaksaciju ili kraću meditaciju. U ovoj fazi je naglašenija podložnost emotivnim pormenama, i potreba da se okružite ljudima sa kojima se osećate sigurno i bezbedno. 
Uočeno je da je u fazi Mesečevog opadanja apetit slabiji, ali je pojačana žudnja za slatkišima i voćem. 
Na mentalnom nivou pojačana je težnja za analitičkim pristupom, koju prati sposobnost da se jasnije odrede prioriteti. Ovo je ujedno i odličan interval za eliminisanje štetnih navika (prejedanje, pušenje).

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy