Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Mesec

PUN MESEC 13° Riba/ SUNCE 13° Device

Za nama je jutros ostao Pun Mesec koji je aktivirao osu 13° promenljivih znakova, a najugroženiji su pripadnici znaka Device i Ribe rodjeni u intervalu II dekade (02. do 12. Marta i Septembra), ali ni Strelčevi (02.-12. Decembra) i Blizanci (02.-12. Juna) nisu poštedjeni neprijatnosti koje mogu trajati sve do kraja Septembra 2017. Iznenadjenja će biti prilično neprijatna posebno ukoliko u natalnom horoskopu imate aktiviranu ličnim tačkama ili vladarima osu 13° Jarca i Ovna.
Pred Ribama i Strelčevima je izazovan interval spoznaje o preuzimanju obaveza i odgovornosti, posebno ukoliko ste rodjeni u II dekadi.
Bikovi, Lavovi, Škorpioni i Vodolije mogu da predahnu - ostavili ste za sobom teške 3 godine i vreme je da podignete pogled ka nebu i polako ali sigurno krenete ka svetlijoj budućnosti - najzad je pred vama bolji interval.

SHARE Don't Copy!!!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 

LUNARNA OPOZICIJA SA SUNCEM (9:03 do 11:03) donosi još jedan intenzivan interval lošeg raspoloženja i pogoršanja odnosa medju supružnicima. Iskoristite ovaj interval za promene na emotivnom i ljubavnom planu. Započnite nešto novo - "okrenite list". Pripadnice lepšeg pola mogu imati manje zdravstvene tegobe. Mogući su i zdravstveni problemi sa očima i stomakom, kao i emocionalna nestabilnost.

Ovaj dan je veoma dobar za post, ali veoma rizičan za postoperativni oporavak. Na dan punog Meseca i tri dana pre njega nije dobro primati vakcine. Pošto je sada uticaj Meseca na Zemlju u kulminaciji ili na vrhuncu, primećeno je da tada mesečari hodaju u snu, a rane intenzivnije krvare. Lekovite biljke koje su ubrane u ovim satima imaju maksimalno dejstvo, ali se povećava broj nasilnih slučajeva i različitih oblika kriminalih aktivnosti, dok se u porodilištima znatno uvećava obim posla.

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ~ PORUČITE ODMAH
SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

 

 


Pazite se na ovaj dan jer se sve pozitivne i negativne osobine čoveka pojačavaju nekoliko putaDANAS JE DOBRO ZAPOČETI SA PROMENOM NAVIKA. Sve negativno menja se u pozitivno

- SEX danas pustoši organizam, zato ga izbegavajte
- Dobro je jesti vruću hranu (mahunarke) i voće, jer je puno vlage
- NE PREDUZIMAJTE poslovne i finansijske poduhvate
- NIKAKO druženje sa pretpostavljenima, gozbe, pokretanje sporova, kockanje
- Ukoliko se danas desi nešto neprijatno kriv je vaš nepravilan početak lunarnog ciklusa
- Organ na koji treba obratiti pažnju: pankreas, dijafragma
 
 

Dok Mesec tranzitira znakom Riba... 

Neptunovo more može biti mirno, bez talasa ili ponekad vrlo burno. Tokom ovih dana naglašena je ogromna potreba za romantičnim izlivima emocija, uživaćete u muzici, poeziji, meditaciji, osećati potrebu da pomognete drugima. Prilagodite sopstvenu intuciju prirodnom životnom ritmu, kosmičkom zakonu, ali se posvetite i sebi. Javlja se kolektivna potreba da se emocije podele sa drugima, izraženo je saosećanje za one kojima je pomoć potrebna. Spiritualne aktivnosti, dobrotvorni rad, intimni razgovori, naglašena potreba za emocijama i pažnjom su karakteristični za tranzit Meseca kroz znak Riba. Emocije su jako naglašene, pa je izražena preosetljivost na tuđe grube reči i postupke. Kontrolišite svoje misli, reči i dela... Povoljan je period za kreativan rad, odlazak u bioskop ili pozorište. U ovom periodu molitve, komunikacija sa Andjelima i pozitivne afirmacije čine čuda.

Pojačane su emocije i receptivnost, saosaćenje za druge ljude. Imaćete želju da pomognete, da se žrtvujete za dobrobit drugih. Emocije dominiraju nad zdravim razumom, stoga se posvetite poslovima koji zahtevaju maštovitost i inspiraciju, a sve što zahteva zdrav razum i logičan pristup ostavite za druge dane. Vaše telo je podložnije alkoholu, opijatima i lekovima nego inače, a i hrana lošeg kvaliteta može lako izazvati trovanje. Znak Riba je povezan sa stopalima, sinusima i limfnim sistemom.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version