Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Mesec

PUN MESEC 11° Rak/ SUNCE 11° Jarac

Pred nama je PUN MESEC (02.januar 03:24) koji aktivira osu 11° kardinalnih znakova, a najugroženiji su pripadnici znaka JARCA rodjeni u intervalu I dekade (25.12. do 3. Januara), ali ni Ovnovi (25.03. - 05.04) i Vage  (25.09. - 05. Okrobra) nisu poštedjeni neprijatnosti koje mogu trajati sve do sredine Januara 2018.

Iznenadjenja mogu biti prilično neprijatna posebno ukoliko u natalnom horoskopu imate aktiviranu ličnim tačkama ili vladarima osu 11° Jarca i Raka, Vage i Ovna.
Pred Jarčevima je izazovan interval spoznaje o preuzimanju obaveza i odgovornosti, posebno ukoliko ste rodjeni u II dekadi.

Bikovi, Lavovi, Škorpioni i Vodolije mogu da predahnu - ostavili ste za sobom naporne i iscrpljujuće 3 godine i vreme je da podignete pogled ka nebu i polako ali sigurno krenete ka svetlijoj budućnosti - najzad je pred vama bolji interval.

Kako će PUN MESEC Rak/Jarac uticati na vas?
Ukoliko je u VAŠEM natalnom horoskopu aktivan zodijački segment (pozicija svetala (Sunce, Mesec), uglova dispozitora istih na 11° Jarca.
Takodje u okviru simbolike kuće natalnog horoskopa u kojoj se nalazi 11° Jarca koja je aktivirana Punim Mesecom (ali i visoki – 11° stepeni Ovna, Raka, Vage, Jarca) očekuje se "okretanje lista" u životnom smislu. U kom segmentu i na koji način ŽIVOT MOŽE BITI BOLJI?
Ovu eklipsu će najviše osetiti rodjeni u I dekadi JARCA koji su opterećeni raščišćavanjem na ličnom planu, PRIPREMITE se za nove smernice koje samo u početku mogu delovati slabo. 

 

PRIMARNO PUN MESEC će aktivirati osu 21° ŠKORPIONA/BIKA
* Vladar Mars 14° Škorpiona
* SUNCE/MESEC opozicija 11° Jarac/Rak
* Ic/Mc eklipse 6° Devica/Ribe
* vladari Ic/Mc eklipse Neptun 11° Riba i Merkur 19° Strelca
* Jupiter 17° Škorpiona konjunkcija ASC eklipse

 

 

Vreme je za ISCELJENJE Bilo da su vaše rane fizičke ili mentalne, svesne ili podsvesne sada je vreme da okrenete novi list. Koncentrišite se na sve što je u vašoj moći kako biste izrasli još snažniji oslobadjajući se patnje koja vas iscrpljuje.

KRENITE NAPRED Suočavate se sa novim prilikama koje čak trenutno deluju prilično teško ostvarive, ipak PRIPREMITE se za promenu. Merkur je već neko vreme izvan faze retrogradnosti, i trebalo bi da su vam sve informacije već sasvim predočene. Ukoliko imate još neku nedoumicu rešite je HITNO kako biste nesmetano krenuli napred.

PERFEKTNO vreme za AKCIJU Potreba za kretanjem napred sa novim projektima ili okončavanjem nečega što ste ostavili po strani, odlažući čini se u nedogled? Održite stabilan tempo i privedite ih kraju u narednih 10 dana.

ELIMINIŠITE sve TOKSIČNE ljude iz vašeg života. Svi odnosi koji vam donose bol i patnju, drže vas u stanju stagnacije treba da budu dobro razmotreni i REŠENI. Ukoliko osoba nije vredna vašeg vremena i pažnje, presecite tu pupčanu vrpcu i distancirajte se. Prestanite da pratite primere slabih - POKAŽITE svoje sposobnosti LIDERA!

Ostanite svesni mogućih EGO problema Ovnovi često mogu delovati i preterano samouvereni, a od ključnog značaja je da ne dozvolite da iznova padnete u zamku ega. Budite smireni i fokusirani na svoje CILJEVE - ne na sopstveni značaj.

ENERGETSKA PROMENA koja sledi uz Lunarnu eklipsu je IZUZETNO POZITIVNA. Opustite se i spremni je dočekajte!

 

SHARE Don't Copy!!!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 

Iako su Ovnovi još uvek pod stresnim delovanjem Urana još nose osećaj da delaju i reaguju - nisu statični. Mnogo je impulsivnosti na polju seksualnosti , i sve prisutnija težnja za slobodom u odnosima, čak i izvan postojećeg partnerstva u potrazi za pronalaženjem novog i nedoživljenog. Javlja se težnjada nezavisno upravljaju i materijalnih resursima.

Iznenadno poznatstvo za Rakove i brzi razvoj emocija donosi sreću i talas optimizma. Partner je u fazi slabljenja. 

Vaga proširuje svoje vidike, intelektualno i duhovno, nove prilike za putovanja i život u inostranstvu, poslovno povezivanje sa stranim zemljama. Uprkos finansijskim ograničenjima pojavljuju se nove prilike za poslovni uspeh. 

Jarac je u fazi preuzimanja i organizacije novih obaveza, što zahteva izvesn osnaživanje na nivou telesne i mentalne snage. Dugoročni projekti su u toku.

LUNARNA OPOZICIJA SA SUNCEM  na 11° Jarac/Rak zodijačke ose (02. Januar 03:24) donosi još jedan intenzivan interval lošeg raspoloženja i pogoršanja odnosa medju supružnicima. Iskoristite ovaj interval za promene na emotivnom i ljubavnom planu. Započnite nešto novo - "okrenite list". Pripadnice lepšeg pola mogu imati manje zdravstvene tegobe. Mogući su i zdravstveni problemi sa očima i stomakom, kao i emocionalna nestabilnost.

Ovaj dan je veoma dobar za post, ali veoma rizičan za postoperativni oporavak. Na dan punog Meseca i tri dana pre njega nije dobro primati vakcine. Pošto je sada uticaj Meseca na Zemlju u kulminaciji ili na vrhuncu, primećeno je da tada mesečari hodaju u snu, a rane intenzivnije krvare. Lekovite biljke koje su ubrane u ovim satima imaju maksimalno dejstvo, ali se povećava broj nasilnih slučajeva i različitih oblika kriminalih aktivnosti, dok se u porodilištima znatno uvećava obim posla.

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ~ PORUČITE ODMAH
SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

 

 

Pazite se na ovaj dan jer se sve pozitivne i negativne osobine čoveka pojačavaju nekoliko puta

DANAS JE DOBRO ZAPOČETI SA PROMENOM NAVIKA. Sve negativno menja se u pozitivno

- SEX danas pustoši organizam, zato ga izbegavajte
- Dobro je jesti vruću hranu (mahunarke) i voće, jer je puno vlage
- NE PREDUZIMAJTE poslovne i finansijske poduhvate
- NIKAKO druženje sa pretpostavljenima, gozbe, pokretanje sporova, kockanje
- Ukoliko se danas desi nešto neprijatno kriv je vaš nepravilan početak lunarnog ciklusa
- Organ na koji treba obratiti pažnju: pankreas, dijafragma
 
 

MESEC U TRANZITU KROZ ZNAK RAKA
Mesec je u znaku Raka u svom sedištu te može izazvati plimu emocija, želju za bavljenjem porodičnim aktivnostima i prepuštanje emocijama. Bićete osetljiviji i ranjiviji nego inače, činiće se da je vaša ljubavna patnja nešto najvažnije na svetu. Prevelika doza emocija može da uguši glas razuma, ali ne dozvolite da vas uznemire trivijalna pitanja, već usmerite misli na unutrašnju duhovnu energiju, koja će vam pomoći da problem rešite što bezbolnije. Mnogi će se žaliti jedni drugima, jer su preosetljivi i traže nekoga da ih sasluša... U ovim danima mogući su manji probemi sa varenjem, te disciplinujte ishranu. Opustite se i budite u miru sa sobom, prihvatite trenutne okolnosti i uživajte u svakom trenu.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy