Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Mesec

XI Lunarna stanica Al-Zubrah NARUKVICA

XI Lunarna stanica Al-Zubrah NARUKVICA
8° 34' 17'' Leo – 21° 25' 43'' Leo

 

POVOLJNA ZA 
Ostvaricanje profita, sklapanje braka, putovanja. Promocija, podnošenje žalbe. Baštovanstvo, skraćivanje kose, gradnju. Aktivnosti koje zahtevaju hrabrost.

NEPOVOLJNA ZA
Zdravlje žena. Loš dan za uključivanje u ogovaranja i sitne rasprave.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

 

 

 

STICANJE MOĆI I POŠTOVANJA. 

WARNOCK
XI Lunarna stanica naglaša sticanje moći i poštovanja. Ukazuje na pozitivne odgovore na pitanja koja se tiču profita delimično i komunikaciju sa autoritetima ili klijentima u cilju pozitivnog razrešavanja. Oponašanje snage i plemenitosti Lava. Ova stanica ukazuje na pravedne stavove autoriteta, bez obzira na bezumnost sitnih agresivnih postupaka. Ipak nije vreme da se beži od konfrontacije ili sakrivanje u strahu. Hrabrost može pomoći da uspešno iznesete dan.

VOLGUINE
Osobama koje u ovom segmentu zodijačkog pojasa imaju lične planete ili uglove horoskopa daje idealizam i prefinjeni ukus, ukazuje na prisustvo dobre sreće. Povoljan uticaj na trgovinu, izobilje (koje dolazi kao rezultat napora drugih, posebno u horoskopu žene), povoljno za sklapanje braka i putovanja, ali nepovoljno za zdravlje žene. Simbolizuje strpljenje i hrabrost, osetljivost, ali ukazuje na oprez pri odabiru reči, čuvajte se izliva besa. Odličan dan za realizaciju ranije osmišljenih akcija sa jasno osmišljenim ciljem, ali nepovoljan za rizične aktivnosti.

ASHMOLE 396
Odličan dan za sadnju bilja, za trgovinu i putovanja, za polaganje temelja i gradnju. Ne oblačiti NOVE komade odeće, povoljno za skraćivanje kose.

 

XI LUNARNA STANICA U NATALNOM HOROSKOPU
(8°34'19" - 21°25'44" Lava) 
Sebe smatrate centrom sveta. Znate da se nametnete i očekujete javna priznanja. Znate biti razmetljivi i igrati se sa tuđim osećanjima. Ponekad ste pravi snob. Racionalni ste i emocije dobro kontrolišete. Ali ako vas nadvladaju, onda su to prave eksplozije. U životu želite da rušite tvrđave koje su drugi podigli. To je rizičan posao koji stvara brojne neprijateljete postajete žrtva mržnje mnogih. I pored toga, vi imate dosta prijatelja i kroz život plovite punim jedrima. Čuvajte se sumnjivih tipova, jer su za njih idealan plen ponosni ljudi poput vas. U ljubavi želite da dominirate. Birate partnera koji vam odgovara lično, ali koji će vas dostojno reprezentovati i van kruga porodice. Avanture van braka, su po vama nepotrebne, ali ako se u njih upustite, za vas je to opasno jer vi zaglavite tamo, gde se drugi lako izvuku. Imate solidno zdravlje. Probleme vam najviše stvara srce i celokupan kardiovaskularni sistem. Kontrolišite ga i preduzimajte preventivne mere.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy