Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Mesec

Mlad Mesec u Lavu *Avgust 2015.

 

Avgustovska Solarna eklipsa aktivira 22° Lava, Bika, Škorpiona i Vodolije, donoseći prijatnu promenu u odnosu na proteklih desetak dana i izazovne planetarne i lunarne aspekte. Venera koja je aktivirana ovom Solarnom eklipsom uneće red i harmoniju u odnose koji su bili izvan ravnoteže poslednjih dana, zahvaljujući snažnom benefičnom trigonu sa prijateljskim Uranom.

MLAD MESEC
Ova lunarna faza predstavlja okončanje jednog i početak novog 28-dnevnog ciklusa. Kada su Mesec i Sunce u konjunkciji sve opcije su otvorene, i povoljno je pažljivo birati nove planove za budućnost. Stare navike, prevazidjena ponašanja i uverenja koja ste prerasli poželjno je ostaviti za sobom i posvetiti se novim modelima ponašanja koja će omogućiti ravoj i napredovanje. Ovo je idelano vreme za novi početak, stoga započnite kreirajući listu obaveza za novi lunarni ciklus.
Iako snažna impulsivna priroda eklipse ne garantuje da će započeti projekti biti uspešni, a najbolji trenutak za početak i razvoj su Drugi Lunarni dan i generalno čitave prve dve sedmice Lunarnog ciklusa (od 14. do 29. Avgusta).

 

POSLOVNI HOROSKOP 

 

Mlad Mesec u znaku Lava prekida čitav niz izazovnih aspekata a najsnažniji uticaj će imati prva sledujuća konjunkcija Meseca sa Venerom. Danas je povoljan dan za pomirenja i prevazilaženje nesporazuma i razmirica. Poseban fokus u ovom Lunarnom ciklusu je na emotivnim doživljajima, a solidan je i uticaj na društveni segment te je povoljna organizacija okupljanja i udruživanja.

Venerina retrogradnost u ovom intervalu ukazuje na mogućnost kontakta sa jednom veoma posebnom osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti, bilo da je u pitanju emotivna veza koja će obnovljena pod novim okolnostima zaista dobiti na stabilnosti ili ćete najzad jedno drugom oprostiti sve ranije emotivne rane. Prisutna je izvesna nota tuge i razočarenja, ali neka ostane sekundarna zbog šireg orbisa kvadrata Rx Venere i Saturna.
Znatno snažniji uticaj Venera poprima od Rx Urana te sa uzbudjenjem iščekujete novu uzbudljivu ljubav. Nove emotivne veze započete pod ovim tranzitnim trigonom biće izuzetno uzbudljive i ekscentrične ali nažalost veoma je mala verovatnoća da će opstati na dugoročnom planu ili se adekvatno materijalizovati.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

 

Venerin trigon sa Uranom koji aktivira Solarna eklipsa daruje kreativnu i intuitivnu iskru svim novim projektima, koje započnete tokom današnjeg i sutrašnjeg dana. Ovo je izuzetno povoljno za nove poduhvate posebno u oblasti umetnosti, plesa i lične promocije. Imaćete mogućnost da se izrazite na jedinstven način sa lakoćom, kao i da napravite značajnu modnu promenu - bilo samo frizure ili modnog stila.

Obzirom da Venera vlada i materijalnim pitanjima aktuelna eklipsa je veoma povoljna i za poslovna pitanja, a aspekt sa Uranom ukazuje na ulaganja koja podrazumevaju izvesnu dozu kratkoročnog rizika. Izvesni su iznenadni prilivi novca ukoliko zadržite dozu fleksibilnosti i budete spremni da prihvatite par novih ideja. Snažna intuicija može doprineti iznenadnim uvidima po pitanjima emotivnih odnosa i poslovnih okolnosti. Nema potrebe da se fokusirate i analizirate - opustite se i promatrajte, kockiće će se same složiti.

Obzirom da Eklipsa aktivira fiksnu zvezdu Ras Elased Australis u sazveždju Glava Lava benefični su svi novi projekti koji podrazumevaju poslove promocije uz kreativnost i dobru dinamičnu saradnju. Pažljivo sagledajte sve planirane segmente pre nego što preforsirate uključivanje u poslovni tok, kako biste umanjili opasnost od nepotrebnih rizika koji mogu ugroziti planirani razvoj.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy