Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Mesec

Mlad Mesec u znaku Raka

 

Mlad Mesec najavljuje početak novog ciklusa, stoga je ovo idelan čas da se posvetite ličnim ciljevima koje simbolizuje znak Raka. Poštujte svoja najdublja, najiracionalnija i najintimnija osećanja, prepoznajući osećaj smirenosti i sigurnosti, dozvolite sebi da prihvatite podršku i  budite podrška ljudima koje volite. Započnite projekat koji će pomoći da poboljšate odnose sa ljudima koji su za vas važni, porodični život i emotivne odnose. Obzirom na retrogradnost Merkura koja prati ovu fazu Mladog Meseca sve informacije o prošlosti koje procesuiramo su od izuzetnog značaja za pravac u kom ste krenuli. Vreme je da napravite nove planove, i pripremite se da požnjete plodove. Koncentrišite se na nove načine za poboljšanje porodičnih tema, strpljivo gradite osećaj sigurnosti.
Period Mladog Meseca posvetite izražavanju pozitivne energije poštujući duboka lična osećanja, prepoznajući osećaj sigurnosti koji se temelji na pripadnosti porodici i dozvljavajući sebi da prihvatite i otvoreno podržite druge. Startujući sa projektima koji imaju za cilj poboljšanje porodičnih odnosa i funkcionisanja u porodičnom okruženju, sa energijom znaka Raka sada nam se pruža prilika da uvedemo značajne promene u svakodnevici koja će se pozitivno odaziti na lični život i nakon okončanja ovog lunarnog ciklusa.

 

Mlad Mesec je u intenzivnom trigonu sa Neptunom bojeći ovaj interval intucijom i snažnom imaginacijom koja je posebno važna za umetnički rad i dizajn, kreativan i spiritualni izraz i razvoj. 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Drašković ZABRANJENO PREUZIMANJE


Vreme je da napravite nove planove i postavite pozornicu za aktivnosti koje ćete realizovati u naredne dve sedmice. Ova lunarna faza započinje na 5° zodijačkog znaka Raka i uosi značajne promene u živote svih koji ima aktivan kardinalni pojas od 3° - 9° (Ovan, Rak, Vaga i Jarac).
Mlad Mesec aktivira fiksnu zvezdu Tejat Posterior koja se nalazi na stopalu Kastora (smrtni Poluksov blizanac) konstelacije Blizanaca, koja pomaže izražavanje ideja na razuman i prihvatljiv način manifestujući praktičnu inteligenciju. Merkur je i dalje u fazi retrogradnosti a Mlad Mesec se nalazi na svega 2º od Merkurove stanice aktuelne retrogradnosti, te će se teme retrogradnog intervala integrisati sa temom Mladog Meseca.
Mercury Rx u trigonu sa Severnim čvorom. Merkurova retrogradnost je donela svakodnevno žongliranje starim krpljenim planovima, divljim i nesputanim, ali će do okretanja ovi planovi postati solidno organizovani i neujednačena realizacija postaje koherentnija. 
Mars je i dalje u intenzivnoj opoziciji sa Uranom ali je sada u direktnom hodu i znatno agresivniji u izražavanju svojih pobunjeničkih ideja. Nakon okončanja Merkurovog retrogradnog kretanja 01.07. izuzetno je posebno povoljno vreme za prezentaciju ideja i postavljanje novih temelja koje su bile u fazi inkubacije tokom Merkurovog retrogradnoh kretanja.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy