Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Mesec

Mlad Mesec u Jarcu

Mlad Mesec sa čak 4 planete (Sunce, Mesec, Merkur i Pluton) u zemljanom znaku Jarca najavljuje interval tokom kog je potrebno vredno prionuti na posao. Nema više mesta na zabavu jer Saturn je prilično nemilosrdan - ukoliko se okliznete brzo skočite na noge i ponovo krenite napred, ukoliko niste uspeli nastavite da pokušavate. Nema vremena za žalopojke. Morate prionuti na posao dopalo se to vama ili ne, a na kraju svega bićete srećniji, snažniji, nešto bogatiji, i naravno - bićete korak bliže svom cilju.

Vaš individualni pristup promenama i specifična upornost objedinjeni su danas. Osećate da dobro prepoznajete i razumete svoje potrebe, i jasan vam je put koji vodi ka ciljevima. Danas je odličan dan za osvešćivanje nesvesnog, za eliminisanje loših navika i negativnih stavova što će ojačati vaše vere i stavove. Napravite planove za promene u okviru životnih oblasti kojima niste zadovoljni.

Mlad Mesec se radja na 19° kardinalnog zemljanog znaka Jarca, uz obećanje o praktičnom i realnom pristupu životnim tokovima. Obzirom da je ovo prvi Mlad Mesec od početka kalendarske 2016. dobar je trenutak da se vratite osnovama i sagledate temelj svakog životnog segmenta. Praznici su za nama, nastupa interval ozbiljnosti i reda. Vreme je da se posvetite ostvarenju svega što ste poželeli za 2016. godinu.
Sagledavanje temelja ne mora obavezno biti dosadno - ovo je zapravo interval regeneracije i donošenja novih odluka. Da li ste danas zadovoljni životom kakav živite? Ukoliko ste zanemarili elementarne segmente tokom prazničnih dana ovaj Mladi Mesec će vam pomoći da se vratite na pravi put. Stoga uložite malo vremena i energije kako biste se vratili dobroj staroj poslovnoj rutini, zdravim navikama u ishrani i kretanju, poboljšanju odnosa sa porodicom. Sa Suncem koje je takodje u znaku Jarca ozbiljnije se posvetite poslovnim zadacima.
Pripadnici ovog zemljanog znaka cene tradiciju pa je vreme da se i vi vratite korak unatrag - preispitajte porodičnu tradiciju koja je pomalo zaboravljena, pronaći ćete u njoj sasvim novu vrednost. Pregledajte stare porodične albume, posetite antikvarnicu ili pročitajte istorijski roman. Iznenadićete se u kojoj meri će sve to poboljšati kvalitet vašeg života.
Nameravate da unesete ozbiljne izmene u svakodnevni život? Ovaj tranzit će vam pomoći u tome. Jarčevi su izuzetno poslovni a Saturn će vam podariti solidne razloge, motivaciju i energiju koja je neophodna za postavljanje ciljeva i njihovo progresivno ostvarivanje. Odgovornost, struktura i realna pravila će biti od izuzetnog značaja tokom ovog tranzita.

 

SHARE Don't Copy!!!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

  

Kao i mnogi drugi početkom godine ćete razmišljati kako da se rešite nekog suvišnog kg, promenite dosadašnji posao i obezbedite nove prilike za povećanje prihoda - sada je trenutrak da svaki od planova postavite na pravo mesto. Iako nećete sve svoje ciljeve realizovati do 24. Januara kada je Mesec Pun u zodijačkom znaku Lava, bićete puni entuzijazma i hrabro grabiti napred, što će vam pomoći da održite zdrav ritam i u nedeljama koje slede. Pribeležite sebi ova pravila i krenite!
Tokom ovih tranzita koji nose ideju otrežnjenja pojaviće se i mnoštvo prilika za prosvetljenje i uživanje. Ipak ne očekujte previše zabave, jer ovaj Mlad Mesec preferira realan pristup životu. Jarac je poznat po ironičnom smislu za humor, stoga očekujte ozbiljnije lekcije u svakom značajnom dogadjaju koji budete iskusili tokom Januara, a naučićete i kako da se nasmejete na sopstveni račun. Smatrajte Januarske lekcije dragocenim za rast i razvoj.

Saturn vladar ovog Mladog Meseca je u opadajućem kvadratu sa Marsom u znaku Vodolije i sve se odvija j-a-a-a-k-o sporo. Jarac prezire fanfare i bučne aplauze ali mu je potrebno malo dodatnog "gurkanja". Problem je što ovih dana nedostaje motivacije i u ovom slučaju iako ćete sebe naterati da "zagrejete" stolicu to vam može biti još teže, a talasi inspiracije zapljuskivaće vaš um kada najmanje očekujete. Sekstil Saturna sa Plutonom i Kironom i dalje je aktuelan i daruje malo stabilnosti u želji za promenama. 

Oživite svoje planove, vreme je da napravite prve korake u Novoj 2016. Godini. 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy