Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Mesec

Pun Mesec u zodijačkom znaku Raka

Pun Mesec (12.01.2017 u 15:39 Pm) je sigurno jedan od najbrilijantnijih, najmoćnijih i emotivno najsnažnijih dana u lunarnom ciklusu. Ali ono što svaku fazu Punog Meseca čini drugačijom su znaci u kojima se opozicija Sunca i Meseca odvija.

Današnji Pun Mesec je na osi 22° Rak/Jarac, te se aktivnije bavimo temama prošlih života. Rak je čuvar prošlosti, zaštitnik sećanja, lepote i nostalgije. On nosi tradicije, emocije, i lekcije mnogih prošlih života. Ipak ukoliko ne naučite da prepoznate deja vu nećete se moći povezati sa porukama prošlih života. Evo kako se pripremiti za sudar sa prošlošću.

Balansirajte svoje emocije sa individualnim. Na praktičnom nivou možete imati teškoće u odnosima sa suprotnim polom, višim instancama ili članovima porodice. Sukob ega sa emocionalnim temama je neizbežan, a vitalnost je nešto slabija stoga stres svedite na minimum. Potrudite se da bolje razumete stav sagovornika pre nego što izrazite svoj. Povežite se sa svojim najdubljim emocijama, teško je razdvojiti emotivne impulse sa objektivnim pristupom i racionalnim rasudjivanjem.

 

SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

 

Da li ste dovoljno samouvereni, sigurni u sebe? Ova misao će isplivati na površinu upravo tokom faze Punog Meseca u kardinanalnom znaku Raka.
Znak Raka je povezan sa tarot kartom Kočija, na kojoj su u kočiju upregnuta dva konja koja vuku u dva različita pravca. Ova karta ukazuje na sukob svesnog i nesvesnog, ali i na želju da pronadjete način da povežu ove dve moćne sile koje upravljaju kočijom (vama). Reč je o kontroli koja je organska, uskladjena sa prirodnim tokovima.
Vreme je da uočite koje vas emocionalne teme odvlače sa planiranog puta. Ako dozvolite da vas preplavi snažan talas emocija zaista ćete uočiti uzorke i reakcije koje su najčešće dobro prikrivene. Pun Mesec u znaku Raka je osetljiv na vibracije koje ga okružuju, na koji način vaša emocionalna atmosfera podržava vaše potrebe? Na koji način vas drži u ustajalim vodama? 
Ovaj Pun Mesec će vas svojom punoćom vratiti na mesta gde su prikrivene emotivne scene i rana sećanja, one koje nas "vuku napred" s vremena na vreme. Zimska ravnodnevnica donosi početak nove solarne godine unoseći svakim danom sve više svetlosti. Opozicija Meseca sa Sunce-Pluton konjunkcijom će razjasniti gde je potrebno da pronadjemo solidan temelj. Možda ćete se posvetiti temeljnom sredjivanju doma, u bukvalnom ili možda simboličkom smislu, dok Mesec u narednim danima bledi do faze Novog radjanja.

Pronalazite novu snagu tragajući za emocionalnim suvereninetom koji je suština znaka Raka, kako biste se oslobodili tereta prošlosti i živeli danas. Ovo je način da steknete samouverenost i sposobnost da se uzdignete nad prohtevima koje nameće svakodnevni život. Ostali faktori koji su u igri otvaraju naš um za neobično, novo i nekonvencionalno, ukazujući na načine kojima se adaptiramo menjajući fokus sa spoljne ka unutrašnjoj perspektivi.

Ovo je prelep Pun Mesec uz koji ćemo zakoračiti u sasvim novu realnost - Uživajte u njemu!

 

SHARE Don't Copy!!!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy