Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Mesec

Mlad Mesec u Strelcu *tranzit

Mesec je u konjunkciji sa Suncem od 13:18

Šta je mudro uraditi uoči ovog novog rodjenja koje predstoji? Kakvo seme želimo da sejemo? 

Strelac je promenljiv znak, što znači da seme može biti različitih formi. Kentaur signifikuje biće koje upravlja instinktivnom prirodom svesno i iznenadjujućom brzinom se kreće ka budućnosti. Strela koja je simbol znaka Strelca je zapravo energija koja ukazuje na pravac u kom se kentaur kreće, a Strelac je uvek voljan za novu avanturu bilo da je ona fizička ili metafizička. Ekspanzivni Jupiter koji vlada znakom Strelca se u ovom trenutku kreće se kroz zodijački znak Vage stoga težimo da proširimo i produbimo ličnu percepciju odnosa. Znak Strelca energizuje našu duhovnu potragu, nakon smrti i iskustva ponovnog radjanja kojim vlada znak Škorpiona, imamo potrebu da razumemo našu poziciju u svetu koji nas okružuje. Potrebna nam je kosmička priča, priča koja nam donosi pozitivna uverovanja o budućnosti koja je pred nama. Ukoliko odaberemo da živimo u priči o strahu - živećemo u strahu od toga šta nam sutra donosi. Ukoliko se odlučimo da živimo u kreativnom svetu i naš život će biti kreativan. Ukoliko želimo svet sačinjen od nade i verovanja u bolje sutra stvorićemo nadu. Naša uverenja su okvir za život kakav ćemo dobiti, a znak Strelca će pomoći da odaberemo uverenja koja su nam potrebna za budućnost. Stoga je veoma važno da pažjivo razmislite kakav život želite.

 

 

Mlad Mesec u znaku Strelca govori o širenju svesti i stremljenju ka boljoj budućnosti. Dok Strelac simbolizuje uzvišeni um i uzvišenu mudrost, težićete da se prilagodite unutrašnjem glasu koji pomaže da se fokusirate i zadržite optimistički duh. Sjajan interval tokom kog treba da posadite seme namere u podsvesti i preduzmete odgovarajuću akciju kako biste se pokrenuli. Novi uvidi donose pregršt predivnih novosti i informacija - neka vam dnevnik bude pri ruci kako ih pribeležili. Iznad svega energija Mladog Meseca u znaku Strelca je iznenadjujuća - ili ćete biti iznenadjeni ili ćete iznenaditi nekoga, sada će biti lakše nego ikada izmeniti stare obrasce i napustiti stare navike. 
Budite danas otvoreni za ono što najmanje očekujete, otkrićete nešto veoma interesantno ili biti uzdrmani kako biste se pokrenuli u pravcu koji će vam pomoći da ostvarite sve svoje planove. Sada je trenutak da se oslobodite starih navika i sledite duhovnog vodiča u svom srcu, da definišete šta je potrebno da uradite kako biste krenuli stazom duhovne evolucije.

Ovo je odličan dan za bezbrižnu diskusiju, energičnu promenu načina života, planiranje budućnosti, razmenu životnih stavova, osmatranje života sa sasvim nove pozicije, razmatranje prilika za putovanja u inostranstvo, istraživanje duhovnih tradicija, povezivanje sa ljudima iz drazličih kulturoloških sredina, unošenje svežih boja u okruženje (crvene, žute, narandžaste).

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy