Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Mesec

Pun Mesec u znaku Bika *NOVEMBAR 2016.

Večeras 14.NOVEMBRA u 23:55 Mesec PUN i aktivira osu 23° stepeni zodijačkih znakova BIKA I ŠKORPIONA. 
Pun Mesec predstavlja kulminaciju svega što smo započeli u fazi Mladog Meseca (u ovom slučaju 31. Octobra u fazi Mladog Meseca u znaku Škorpiona), što je donelo fokus na balans poslovnih i finansijskih odnosa. PUN MESEC u znaku BIKA je u opoziciji sa SUNCEM u znaku ŠKORPIONA što nas podseća da se okrenemo sebi kako bismo imali šansu za napredovanje na spoljnom planu ka ciljevima koji su postavljeni u fazi Mladog Meseca u znaku ŠKORPIONA

Da li ste uneli više ravnoteže u svoj lični i profesionalni život? Da li se tvrdoglavo držite svojih stavova (Bik) i samo vama znanog načina da svoje ideje sprovedete u delo, i čitave setove veština kojih je zapravo potrebno da se oslobodite? Da li ste isuviše opsednuti (Škorpion) "vašim načinom"? Bik je takodje i zemljani znak, simbol plodnosti i uživanja - možda će promene koje unosimo doneti više udobnosti u svakodnevnom životu.

Sa Punim Mesecom u zodijačkom znaku Bika postajemo svesni svega što nam više ne služi i dobiti priliku da transformišemo blokiranu energiju i emocije, oslobodimo se. Prepustite se prilikama za novi rast. Put kojim krećete je put procene ličnih vrednosti. Duše inkarnirane u znaku Bika uče o vrednostima tokom života, što je moguće otkriti samo kada prepoznamo svoje osnovne vrednosti i lični odnos prema novcu, sigurnosti i seksualnosti. Škorpion nas uči kako da svoje vrednosti razmenjujemo sa okruženjem. Tokom prethodnih života Škorpion je imao mračna i bolna iskustva, stoga se sada radja sa blokiranim emocijama nesvesno spoznajući veštine kojima kontroliše druge.  Hoće li ponovo biti izdat, povredjen, odbačen? Dok znak Bika dolazi sa prolećem donoseći nam nadu u nov život, Škorpion je duboko svestan svojih  životnih iskustava i suočava nas sa strahovima po pitanju odnosa sa drugima.

Ovaj Pun Mesec će nam pomoći da spoznamo da su sve emocionalne rane samo lekcije, koje nakon spoznaje i prevazilaženja, ostavljamo za sobom kako bismo se upustili u nova dublja i intenzivnija iskustva. Bik nam donosi priču o vrednovanju sebe i daruje nam ličnu moć. Škorpionova moć da se suoči sa smrću kako bi se ponovo rodio takodje nam daruje moć - moć da život i smrt vidimo dublje i uzdignemo se iznad straha, prigrlimo svoju besmrtnu dušu.
Obratite pažnju na svoje potrebe - iscelite sve što traži isceljenje, zaštitite slabe i uživajte u lepoti koja nam je svima podarena. Jer dok isceljujete Škorpionske rane, delom radite na isceljenju sopstvenih.

 

 

Sabijski simbol 23° Škorpiona je Zec se pretvorio u vilenjaka ili po Charubelu Čovek koji podseća na diva. Noge su mu crne i to crnilo se širi na gore. Mesec u svojoj prvoj četvrti. Osoba koja voli promenu, spekulator, previše optimistična u svojim očekivanjima, a ipak sve u svemu SREĆNA. 
 

Sabijski simbol 23° Bika je: Samarićanka dolazi da vadi vodu iz bunara ili po Charubelu Zeleno polje okruženo šibljem; prelepa vila je na severoistoku polja. 
Peći za topljenje, osoba velikog srca ali ponekad sklona prevarama i podvalama, ovakve transakcije će često biti otkrivene. Snaga duše je ogromna, intelektualni kapacitete je osrednji.

Opozicija Sunca i znaku Škorpiona i Meseca u znaku Bika usmerava nas da radimo na dostizanju balansa medju ovim po prirodi krajnje suprotnim energijama. Kontrast izmedju zemljanog, praktičnog i miroljubivog Bika i emotivnog, transformativnog i orijentisanog ka krizama Škorpiona procvetaće ove noći. Mesec u znaku Bika nagoni da pronadjemo emocionalno ispunjenje u jednostavnim ali opipljivim svakodnevnim dogadjajima, dok Sunce u Škorpionu privlači našu pažnju ka kompleksnijem, neopipljivom i misterioznom. 

Pun Mesec će obasjati sukob izmedju forme (znak Bika) i transformacije (Škorpion), izmedju prikupljanja (Bik) i razmene (Škorpion). Ovo je strastven i kreativni Pun Mesec, prepun prilika za učenje. Pitanja intimnih odnosa, stepena lične udobnosti i procene zadovoljstva fizičkim odnosima biće naglašene u ovom intervalu.
Tokom faze Punog Meseca kulminira realizacija svega što je započeto tokom faze Mladog Meseca (31.10) - ovo je duboko emotivan ciklus, vreme ljubavi i strasti.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version