Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Mesec

Mlad Mesec u Blizancima

Mlad Mesec u Blizancima donosi 1001 novu ideju, i otvara nove kanale za komunikaciju sa najrazličitijim ljudima ali i "rasipa" pažnju. Posledično može doneti sposobnost za novi, stabilniji fokus i darovati zrelost (dispozitor eklipse je Merkur u Raku). Ovo je druga konjunkcija Sunce/Mesec u znaku Blizanaca u intervalu od svega 30-tak dana, stoga sada ubiramo plodove iskustva iz situacija koje smo u tom intervalu proživeli.  
Saturn će formirati konstruktivni trigon sa eklipsom darujući strukturu, stabilnost i osećaj odgovornosti. Nestrpljivi Mars takodje kreće u akciju aktivirajući kvadrat iz zemljane Device koja nas izaziva da pretočimo dojučerašnje koncepte u konkretne poduhvate. Ovo je aspekt koji unosi tenziju ali i obezbedjuje motivaciju da se odmah preduzme akcija, a prevazilazimo ga poboljšanjem komunikacije i veštine slušanja.
Ovo pomračenje će se primarno odraziti na osobe koje u svom natalnom horoskopu imaju aktivne poslednje stepene Blizanaca, Device, Strelca i Riba, i sekundarno na Bikove, Lavove, Škorpione i Vodolije! 
Efekti pomračenja koji imaju lični upliv mogu se osetiti do šest meseci od datuma pomračenja.

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy