Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Mesec

Mesec najbliže Veneri i Jupiteru

Venera i Jupiter će večeras, oko 19.30 sati, na nebu prirediti lep nebeski šou. Venera i Jupiter ovih večeri, pred zalazak, stoje u skoro uspravnoj liniji nad horizontom, a ove večeri će im se u nebeskoj misiji pridružiti i Mesec, koji će sijati u njihovom društvu.

Mesec će sutra sijati kraj Venere i Jupitera. Nije u pitanju nikakva neobična pojava, kažu astronomi, ali je svakako posredi veoma lep prizor.

Mesec, Jupiter i Venera
 

- Planete, pa tako i Mesec, kreću se duž jedne linije po nebu. To je krug ekliptike, što znači da se uvek ređaju duž njega. I Mesec se takođe kreće duž ovog kruga nebeske sfere, a večeras će se naći između sjajnije Venere i nižeg i tamnijeg Jupitera - objašnjava za "Blic" astronom Branko Simonović.

Mesec će se na zapadnom nebu naći ispod Venere, ali će se već sutradan na svom putu pomeriti ka istoku, pa će napustiti ovo društvo. 

Tokom februara i marta bili smo svedoci zanimljivih događanja na noćnom nebu. Početkom marta planeta Mars bila je najbliža Zemlji, što se događa svake dve godine.

Planete Jupiter i Venera su se sredinom meseca toliko približile na nebu da su ličile na dva jednaka nebeska reflektora.

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy