Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Mesec

Mlad Mesec u Ovnu

mlad mesec u ovnuMLAD MESEC U OVNU 
Mlad Mesec u znaku Ovna nalik tek lansiranoj raketi u času poletanja, označava svež početak nove astrološke godine. Ovaj pionirski simbol upućuje nas na nedovoljno poznatu teritoriju, hrabar ali slep skok u nepoznato. Inovativni Uran i promišljeni Merkur pridruženi ovoj lunaciji pobudjuju iskru nekonvencionalne percepcije novih ideja. Moguće ćete steći izvesnu prednost dok nestrpljivo forsirate teme iako ste svesni da još nije pravi čas za njihovu premijeru. Koncepti koje razmenjujujete svetlosnom brzinom treba usporiti, i još jednom ih preispitati, analizirati, razraditi.

Mlad Mesec u Ovnu otvara novo poglavlje - početak perioda koji treba posvetiti ličnim ciljevima koji odražavaju pozitivnu energiju. Vreme je da preduzmete akciju - isprobate nešto novo i inovativno, sa samopouzdanjem i entuzijazmom, budite prijemčivi ali ne i agresivni, preuzmite kontrolu nad sopstvenim životom, započnite novi projekat i ponovo otkrijte sopstvenu hrabrost.

Ovo je snažan ciklus tokom kog ćete preispitati odnos prema sebi. Moćna energija Ovna pruža  šansu da unesete promene u vaš život. Vreme je da napravite snažne ali realne planove, i pripremite se za ubiranje plodova - bilo da su oni manji ili veći, biće spremni za 30-ak dana. Razmatraćete akciju i pratiti konstruktivne impulse, uz preuzimanje rizika. Ovan uči kroz iskustvo i akciju, stoga možete sebi priuštiti malu avanturu. Takodje je dobar period da naučite da izražavate sebe i sopstvene potrebe - bez prilagodjavanja, umotavanja u šaren papir...  Naučićete kako da se oslonite isključivo na sebe, i uživate u tome, to je početak dugog uta ka pronalaženju unutrašnje sreće kada znate da ste sami sebi dovoljni bez griže savesti ili prebacivanja krivice na druge koji vam nisu ponudili potrebnu pomoć. 

Vreme je da se osvežite i osnažite kroz iskustva koja razbijaju rutinu i uključuju nove aktivnosti.  

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy