Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Mesec

Lunarne stanice

Promenljivost mesečevih mena, usled njegove putanje oko Zemlje, povezivane su sa stanjem ljudske psihe i uticajem na tokove naseg ponasanja. Iako je Mesec i danas jedna od okosnica moderne astrologije, stari astrolozi su mu posvećivali veću paznju od savremenika sto se moze objasniti činjenicom da su nasi preci ziveli drugačijim načinom zivota - oslanjajući se vise na instikte, ostvarujući bolji sklad između svesnog i podsvesnog u sebi. Naročito je Mesec bio prisutan u srednjevekovnoj Arapskoj astrologiji pa je njegova putanja kroz zodijak koja traje oko 28 dana, pomno belezena i analizirana. Tako su arapski astrolozi čitav jedan lunarni ciklus podelili na jednakih 28 delova ili Lunarnih stanica. Svaka Lunarna stanica zauzima u zodijaku 12 stepeni, 51 minit i 26 sekundi ( kada 360 stepeni podelimo sa 28 dobijamo tu vrednost), i ima određena značenja. Astroloska značenja lunarnih stanica su međusobno razlicita i opisuju različite tipove ličnosti, katraktere sa vrlinama i nedostacima. Da bi ste mogli utvrditi svoju arapsku lunarnu stanicu i saznali sta o vama kazu arapski astrolozi, potrebno je da znate samo koji je polozaj na zodijaku zauzimao Mesec u času vaseg rođenja.

1. Lunarna Stanica
(0°-12°51'26" Ovna)
Satkani ste od akcije i dinamike. Neke odluke donosite previse naglo, nestrpljivi ste, često i lako razdrazljivi. Plahovitost vodi korene jos iz detinjstva pa zbog takve prirode svoje ličnosti vama nikad nije dosadno. Imate puno događanja i zanimljiv zivot, ali ste u stalnom sukobu sa okolinom. Vasi zivotni putevi će trpeti promene i zato vam je neophodna samokontrola. Emotivni ste i puni erotskog naboja. Obratite paznju na tu činjenicu da ne bi ste preterali i da vam se visak erotske energije ne bi vratio kao bumerang. Dosta radite i potrebno je da se vise odmarate. U protivnom vam sleduju problemi sa nervnim sistemom glave i migrene. Sa očima takođe moze biti problema. Imate smisla za estetiku i ona blagotvorno deluje na vas. Pokusajte da bude ponekad i posmatrač sa strane, nemojte biti " mirođija u svakoj čorbi ".

2. Lunarna Stanica
(12°51'27" - 25°42'52" Ovna)
Izrazito ste samostalni. U toj svojoj potrebi za nezavisnosću znate da budete sebični i da nedovoljno paznje posvećujete drugima iako ste u teskim situacijama veran i odan drug.Tesko odustajete od zacrtanih ciljeva. Redukujte svoje ambicije i svedite ih na razumnu meru. Imate solidne potencijale i energiju, ali ne onoliko koliko mislite. U poslu vam odgovara posredovanje između dveju strana, recimo preprodaja u trgovini. Ako je to vezano sa putovanjima - eto prave varijante za vas. Imate sreće i sa svojim pretpostavljenim pa iako su svesni vasih nedostataka, nekako ste im simpatični i progledaju vam ponekad kroz prste. Odgovaraju vam energični, strasni i emancipovani partneri, koji će vas ispunjavati, ali neće narusavati vasu teznju za slobodom. Svi, uključujući tu i vaseg partnera, jasno moraju uvek imati na umu vase potrebe. Postoji ipak opasnost da padnete u zavisnost. Tada je to kod vas znak bolesti. Sa zdravljem imate dosta sreće, ne toliko u smislu da ste čeličnog zdravlja, već u smislu da ćete uspeti da prebrodite bolesti od kojih budete bolovali.

3. Lunarna Stanica
(25°42'53" Ovna - 8°34'18" Bika)
Sami odlučujete o stvarima u svom životu. Tako bar mislite i trudite se to i drugi vide. Međutim, vaše misli jesu nezavisne, ali vas na delu ograničavaju mnoge stvari. Želite da i drugima oko vas bude dobro kao i vama, pa se zato odričete mnogo čega. Ipak, vi ste zrela osoba, koja na sopstvenu sudbinu ima najviše uticaja. Držite se utabanih staza, verujete u ovozemaljske vrednosti i znate da uživate u životu. Iako ste oprezni znate da emotivno odreagujete, pa čak i da planete. Ali to nije vatra koja treba da sprži nekog, već samo vase pražnjenje. Uporni ste i imate dobre izglede da uspete u životu. Bilo bi dobro da se brže prilagođavate promenama. Uostalom, život se samo iz njih i sastoji. Vaš odnos prema erotici je u osnovi tradicionalan, ali to ne umanjuje njen značaj u vašem životu. Zato tražite odgovarajućeg partnera, a kad ga nanjušite, počinjete lov na njega. Da, vi ste uporni da dobijete ono sto vam treba, a i dobar ste lovac. Krvna slika vam često nije najbolja. Uzroci mogu biti razni, a najednostavniji lek je boravak u prirodi i telesne vežbe.

4. Lunarna Stanica
(8°34'19" - 21°25'44" Bika)
Prijatna ste osoba, stabilna i drugi se mogu osloniti na vas. Dom i porodica vam puno znače, a takođe i materijalna sigurnost. Posesivni ste, mislite sa punim pravom. Moraćete, međutim da se borite uporno za mir u kući i porodici, jer sukobi i problemi mogu nastati. Kada ste u neizvesnosti, reagujete vrlo tvrdoglavo i to vam nanosi stete. Budite malo dinamičniji. Ponekad ste tromi i nehajni. Pa nisu sve promene samo da bi vama zagorčavale zivot. Periode ljubavi i druzenja kod vas smenjuju periodi povučenosti. Unesite vise zara u svoj ljubavni zivot. Obratite paznju na potrebe vaseg partnera, jer rutina deprimira. Čak i kad je dobro « odrađena «. Volite dobre stvari, probirljivi ste, ali i neumereni. To se odnosi i na hranu i piće. I tu najčesće mogu nastati zdravstveni problemi. Imate osetljivo grlo, leđa i reuma vam mogu praviti neprijatnosti. Gode vam intenzivne setnje, a vi bas volite sve polagano.

5. Lunarna Stanica
(21°25'45" Bika - 4°17'10" Blizanaca)
Vi ste ispunjeni senzualnosću. Zato ste veoma probirljivi i trazite adekvatno drustvo. Ako ga nađete, dugo ostajete vezani za njega. U stvari radi se i o vasoj urođenoj stidljivosti, koja je ograničavajući faktor u vasem zivotu. Da nje nema sve bi vam polazilo za rukom. Privlače vas intelektualne stvari, duhovna lutanja. Volite da putujete, pa makar i u mislima. Puno upijate iz svoje okoline. To utiče na vase raspolozenje. Odgovarajućeg partnera nećete lako pronaći, jer je malo osoba koje mogu da istrpe vasu preveliku osetljivost. Morate u pomoć prizvati svoju intelektualnost i shvatiti da se suprotnosti ipak najbolje slazu. Zdravlje vam je dosta dobro. Mogu vam probleme praviti zglobovi, ramena. Zljezde takođe. Preporučuje vam se uredan zivot. Bilo bi dobro da idete na masaze.

6. Lunarna Stanica
(4°17'11" - 17°8'36" Blizanaca)Vi ste nemirna osoba. Inteligentni ste, pomalo povrsni, a znate da budete i lakomisleni. Ponosni ste na svoje vrednosti. Znate da se izrazite, ali niste uvek u prilici da dobro procenite sta je za vas najbolje, u poslu, ali i u drugim oblastima zivota. Poslovi vam ne idu bas najbolje jer istovremeno radite vise njih i to , naravno, brzopleto. Kada upadnete u bezizlaznu situaciju ponasate se detinjasto, pa očekujete i zastitu, koju uglavnom i dobijete. Odgovaraju vam poslovi sa zemljom, kao i ona vrsta poslova u kojima treba nesto istrazivati i pronalaziti.Na emotivnom planu se drzite racionalnosti. Niste previse strasni, a to ne zahtevate ni od partnera. Flertujete često, da bi ste zadovoljili svoju znatizelju, a ne zbog potrebe za neverstvom ili da bi ste utolili svoju strast. Ipak ste u erotskom smislu mastoviti, čime nadoknađujete, bar delimično nedostatak strasti. Zdravlje vam nije najjača strana. Imate problema sa rukama, disajnim organima. Duvan - nikako. Moguće da ćete morati da se podvrgnete operacijama. Kombinujte umne i fizičke poslove.

7. Lunarna Stanica
(17°8'37" Blizanaca - 0° Raka)
Vi znate da se iskazete i da dokazete da ste u pravu. Posedujete znanje i inteligenciju. Nedostaje vam ozbiljnosti da bi ste sve to krunisali uspehom kakav zelite. Nemirni ste i radoznali, vasa paznja je uvek usmerena u nekoliko pravaca. Zato precenjujete sebe i pravite greske. A za greske ćete biti kaznjeni, jer vama zivot ne oprasta. Ali vas i nagrađuje. Imaćete uspona i padova, i dosta dobitaka. Kako ćete to iskoristiti ? Ako uspete da se skoncentrisete na bitno i uozbiljite, uspeh vam ne gine. Ide vam od ruke studiranje i sticanje znanja. Na to bi trebalo da se oslonite. Imate puno prijatelja, ali ipak ste sami sebi najbolji prijatelj. U ljubavi ste skloni promenama, ali ćete se skrasiti, jer je to sfera vaseg zivota gde ćete sigurno imati sreće. Zdravlje vam je krhko, ali bolovaćete od kraćih, uobičajenih bolesti. Uredno ih odlezite, jer vama to pomaze, da se smirite i smanjite aktivnosti organizma.

8. Lunarna Stanica
(0° do 12°51'26" Raka)
Vi ste ćudljiva osoba, podlozna oscilacijama u promeni raspolozenja. Vasim zivotom diriguje neprestana stihija emocija koja struji kroz vas. Zato ste podlozni emotivnoj nestabilnosti i činite sebe zavisnim od mnogih stvari. Sentimentalni ste i velikodusni. Sve bi ste dali za pravo prijateljstvo. Potrebna vam je podrska. U poslu niste bas najrevnosniji, jer i tome prilazite sa previse emotivnosti. Kada se na kraju u nečemu razočarate, mozete postati surovi i čak brutalni. Klonite se toga, jer se takve situacije uvek zavrsavaju nepovoljno po vas. U mladosti volite ljubavne avanture, boem ste, ali kada se vezete za stalnog partnera i zasnujete porodicu, postajete sasvim drugačiji. Porodica vam je sve. Volite decu i udobnost doma. Imate problema sa stomakom. To je najbolje lečiti odgovarajućom, redovnom i umerenom ishranom, a ne lekovima koje obozavate. Pazite se bolesti zavisnosti.

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy