Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Merkur

Merkur u Vodoliji *tranzit 2017.

7. Februara 2017. Merkur počinje svoj tranzit kroz zodijački znak Vodolije. Oprobano i provereno više nije dovoljno - vreme je za unikatno i inventivno, za sve što može uloviti i održati vaš entuzijazam. Idealizam, racionalan pristup i kritički stav postaju ustaljeni mentalni obrasci komunikacije, ali sada tragate za novim idejama. 

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko u vašem horoskopu ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Bika, Lava, Škorpiona ili Vodolije, a posebno ukoliko su Blizanci ili Devica vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično. 
Vodolija je dobro poznata po svojoj buntovnoj prirodi, ona ne poštuje nikakva pravila a iznad svega najviše ceni originalan pristup životu. Biti deo sistema nije dovoljno za pripadnike ovog vazdušnog znaka, pre svega zbog njihovih ideoloških vizija koje im daruju mnogo naprednije ideje i kvalitetniji život.

 

SHARE Don't Copy!!!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 


U mitologiji predstavnik znaka Vodolije je Titan Prometej - iako je prilično intrigantan on zapravo nije čovek već dobroćudni duh koji pomaže razvoj čoveka, donoseći progres i moderne ideje u Saturnov svet u kom najčešće vlada status quo. 
Zbacivanje postojeće strukturu je zajednička mitološka tema. Marduk je to učinio sa Tiamatom, Hron sa Uranom, Zevs sа Hronom - dakle postoji jedna zajednička nit u svim pričama o zbacivanju dotrajalih metoda i novom potencijalu koji donosi evolucioni potencijal. Najpoznatiji mit govori o Prometejevoj kradji vatre od Bogova, koja je razbesnela Zevsa obzirom da je vatra simbol inspiracije, proročanstva, i čoveku pruža priliku da bude nezavisniji, da se osloni mnogo više na sebe i manje na Bogove sa Olimpa.

 

 

 

 


Zodijački znak Vodolije je veoma inspirativan jer ukazuje na značaj ličnog potencijala i unutrašnje snage, koju možemo koristiti za lični progres i napredovanje ka željenim ciljevima. Dok Merkur bude tranzitirao kroz znak Vodolije koncentrišite se na svoje želje, na obrasce koji vas zadržavaju u stagnaciji i sprečavaju vaše napredovanje. U kojoj oblasti života osećate da ste "zaglavljeni" u starim navikama i strukturama koje su dotrajale i odavno ne funkcionišu? Kako možete uneti novi impuls i pokrenuti se? Razmislite o idejama koje vas mogu izbaviti iz postojeće situacije, na kraju krajeva svi doprinosimo društvu na progresivan način svaki put kada smo spremni da podelimo sa drugima ono što osećamo duboko u duši.

Tranzit Merkura kroz zodijački znak Vodolije biće samo kratak tiz u dogadjaje koji slede tokom 2017. 

Merkur je nakon višemesečnog mizernog mukotrpnog pesimističnog trzanja izmedju Strelca i Jarca upravo zakoračio u zodijački znak Vodolije, i neće vam trebati puno vremena da prepoznate užurbanost i invesntivnost kojom pleni. 

Kakav OSVEŽAVAJUĆI osećaj napuštanja strahova, kriza identita i poistovećivanja sa kolektivnom krivicom koju nameće okruženje. Napustite sve to odmah! 
Makar u ovom kratkom intervalu dok Merkur tranzitira zodijačkim znakom Vodolije (do 26.02.), u sekstilnom znaku sa dispozitorom Uranom u znaku Ovna. Iskoristite ovih par dana da napravite što je više više moguće NOVIH koraka ka boljem SUTRA. Otvorite to novo poglavlje bez odlaganja, bez strahova i bez oklevanja. Imate tu MOĆ - prepoznajte je i prigrlite.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy