Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Merkur

Njen Merkur konjunkcija njegov Neptun

ASPEKTI u UPOREDNOM HOROSKOPU *Njen Merkur konjunkcija njegov Neptun
Ovaj aspekt će kreirati sintezu njenog intelekta i vaše imaginacije. Dok uživa u kreiranju svog ušuškanog gnezda unutar vašeg sveta ona teži da pomogne da spoznate sve svoje intuitivne potencijale i razvijate ih. Sa druge strane, u odredjenim situacijama će delovati otrežnjujuće u fazama vaše prepuštenosti sanjarenju, pomoći će da jasnije sagledate situaciju i poboljšati funkcionalnost vaše svakodnevne rutine.

UPOREDNI ASPEKT donosi analitičnost, mogućnost planiranja i jasnoću (za teme kojima vlada Neptun u natalnom horoskopu), i mogućnost odvajanja od ustanljene rutine, beg u nepoznato ili ostvarenje dugo željenog sna (za teme kojima vlada Merkur u natalnom horoskopu).
Trajnost i konačni ishod odnosa, će zavisiti najviše od toga u kojoj meri su Neptun i Merkur lični, u kakvim su aspektima i kakvi aspekte imaju u dispoziciji.

 

SHARE Don't Copy!!!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Vi ćete je inspirisati na emocionalnim nivoima, a ona pomagati u strukturiranju i razvijanju osećaja za praktično i realno. Uporedni aspekt često omogućava izuzetno visok stepen mentalne povezanosti medju partnerima, iako partner čiji je Neptun aspektovan Merkurom može da bude periodično ugrožen i isuviše emocionalno senzibilan u odnosu na njene suvoparne argumentovane konstatacije.

POVOLJNO je kada VEZA ima utemljenje na diskretnim poslovima, jer su ljubavi obavijene velom tajne, zabranjene ili u situacijama kada ljubavnici žive udaljeni.

Eros možda u početku ima sekundarnu ulogu, ali vremenom može nadvladati ukoliko su Merkur i Neptun vladari Asc-a, Desc, V ili VIII kuće, lični ili snažno povezani sa ličnim planetama.

Intuicija jednog partnera će podržavati intelekt drugog pod povoljnim pozicijama. Postojaće obostrana interesovanja u Neptunovim temama - odlično je za kreativnost, inspiraciju, imaginaciju. Pod aflikcijom će postojati rizik od izneverenih očekivanja, razočarenja, iluzije, prevare i drugih nevolja Neptunove prirode.

Na karmičkom nivou ovo je sećanje na proživljeni gubitak deteta, brata ili sestre, neispričane priče koje treba osvestiti.

PROVERITE DRUGE UPOREDNE ASPEKTE.

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy