Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Merkur

Merkur konjunkcija Saturn *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 00° do 06° Ovna, Raka, Vage ili Jarca, a posebno ukoliko je Blizanci, Devica ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.
TRANZITNA KONJUNKCIJA Merkura i Saturna donosi loše vesti donosi ukoliko u Vašem natalnom horoskopu ima ličnih tačaka ili planeta u I dekadi kardinalnih znakova.

Inhibicije, nepoverenje, depresivno raspoloženje, naporni uslovi rada i rad pod tenzijom, sklonost ka sebičnosti. Manje zdravstvene teškoće, pritisak u odnosima i moguće glavobolje.
Prihvatite se ozbiljnih zadataka koje ste odlagali, krajnje vreme je. Povedite više računa o ličnim interesima, podložniji ste stanjima depresije više nego obično, a lakše dolazi i do optuživanja. Aktiviraju se ambicije, a pažnja postaje jasnija i konkretnije usmerena na njihovo ostvarivanje. 

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE 
REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

 

Komunikacija može biti otežana jer vi niste baš sigurni šta treba kome reći.  Ako smatrate da vaš doprinos konverzaciji nije adekvatan, to može biti zbog težnje Saturna  za perfekcijom i predstavlja za vas inhibiciju. Pripazite da ne previdite sopstvene pozitivne  osobine ili osobine onih oko vas, jer je Saturn, takođe, i onaj koji vodi u nepovoljne  percepcije. Upitajte za savet stariju osobu, to vam može pomoći da prepoznate pravi put.

Uprkos svemu, vaše mišljenje funkcioniše metodično i vi ste u poziciji da završite sve  poslove koji su u toku što će vam doneti priznanje od šefova.

 

SHARE Don't Copy!!!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy