Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Merkur

Merkur opozicija Mars *tranzit

Brzopletost, neposlušnost, nemir, čangrizavost, nervoza, rasprava. Opasnost od stvaranja brojnih neprilika i smetnji. Budite obazrivi jer je izvesna opasnost od obmane ili prevare, postupajte sa puno promišljenosti i suzdržanosti. Negujte prijateljstva i izbegavajte danas povode za stvaranje konflikta. Nevolje mogu doneti dosta briga i duševni nemir: negujte veru u Božansku svrhu. Pred vama je dan mogućih nesuglasica sa prijateljima i rođacima, a ovo je i loš interval za putovanja, potpisivanje dokumenata, sprovođenje promena ili otpočinjanje novih poduhvata. Dobro bi bilo da preduzmete dodatnu predostrožnost ne biste li izbegli nesreće, posebno sa mašinama, oštrim alatima, automobilima, vatrenim oružjem, vatrom ili vrelom vodom.
Moguća nervoza i razdražljivost, izazivate kod drugih nesigurnost i strah da ne budu uvučeni u konflikt sa vama. Sad vam je teško da osmotrite situaciju iz drugog ugla ali je važno da budete objektivni kako biste izbegli potencijalne konflikte. Ukoliko žudite za intelektualnim izazovima budite oprezni u postupanju sa drugima, pažljivo odmerite sve adute i neka donošenje odluke sačeka makar 24h. Pregovarajte o projektima ali nemojte danas preuzimati potpunu odgovornost, nemojte biti isključivi u izlaganjima jer će već sutra sve izgleati sasvim drugačije.

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy