Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Merkur

Merkur konjunkcija Uran *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentima od 20° do 29° VATRENIH (Ovan, Lav, Strelac), a posebno ukoliko su Blizanci, Devica ili Vodolija Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Dodatni OPREZ ukoliko se lične planete ili uglovi Vašeg natalnog horoskopa nalaze u sektoru 17° do 27° KARDINALNIH znakova Ovan, Rak, Vaga, Jarac.

Nervoza i brzopletost, razdražljivost, nekontrolisani verbalni ispadi i neprijatni događaji, nagle promene planova, neželjene posete, rasprave, nepraktična inteligencija, poseban pogled na svet, neshvaćenost...

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ~ PORUČITE ODMAH
SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

 

 

Tranzitna konjunkcija Merkura i Urana podstiče originalno razmišljanje, stvaralačke i pronalazačke aktivnosti, vaš um je naklonjeniji istraživanju okoline i prilika koje u njoj  vladaju. Ukazaće vam se mogućnost da pronađete izlaz iz dosadašnjih teškoća i ograničenja, i da uspostavite novi odnos prema društvenom okruženju. Mogući su nesporazumi i naprasni konflikti porodicom ili kolegama, željni ste putovanja, promišljate promenu boravišta ili čak profesionalnog usmerenja. U izvesnoj meri je prisutna i podložnost nervnoj razdražljivosti i ekscentričnom ponašanju, iako vaša originalnost i inventivnost možda neće dobiti podršku okruženja.

 

 SHARE Don't Copy!!!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 


Obzirom da Merkur simbolizuje komunikaciju i promene na astrološkom nivou, danas u konjunkciji sa Uranom koji donosi iznenadjenja očekujte nagle promene i prilagodite se. Genijalne ideje su deo ovog tranzita i mogu da vas pokrenu iz dosadašnjeg dremeža. Kontakti sa drugima su posebno stimulativni a vaš um grozničavo traži rešenja za neka aktuelna pitanja koja vas muče. Najveći izazov je sprovesti svoje ideje, a pritom ostati fleksibilan i ne izazvati negativne reakcije okruženja. Možete postati konfuzni. Filtrirajte signale kako se ne biste poveli za tudjim sugestijama, ali ostanite dosledni ličnim ciljevima.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy